Hva skal barnet hete?

Timing er vi gode på. Vi venter jo barn, og da er det jo fornuftig å kjøpe en gedigen villa som må totalrehabiliteres av oss selv, i vår enorme fritid, med oss boende i den med vår nyfødte baby. Babyen ventes i midten av oktober, og boligen overtar vi i midten av november. Ikke rart at vi ikke har tid til å bestemme oss for navn til barnet. Men med litt hjelp skal nok det også gå…

6 Responses

Write a Comment»
 1. Emil

  Vi savner flere alternativ, men stemmer for Ida, hilsen Emil. Hvis du får sitte gress klipper,kommer jeg gjerne neste sommer, nå som det ser ut som nok jobb for flere…Mamma vet om noen unike navn, som kun færre enn 3 heter i Norge; Charite(gml norsk), og Thurill (egenprodusert av kreativ mor).

 2. Pekka

  Nå har jeg prøvd med Ida ca 50 ganger, men jeg kommer ikke over 60% , burde jo være ca 180 prosent nå. Ok din fitte, i morgen får jeg Karl til å se på saken. Jeg garanterer at IDA får seieren med noen hundrede prosent så jeg gleder meg til barnedåpen til min nye niese som uheldigvis skal vokse opp på feil side av byen. Når det er sagt gleder jeg på Deres vegne og en Ida vil alltid være en viktig del av min familie.

  Jeg er glad i DERE og synes at DERE er utrolig flinke!! God natt.

 3. Vi har blokkert med cookies slik at en IP-adresse kun kan stemme én gang – vi vil jo ikke ha valgfusk!

 4. Guro

  Nå skjønner jeg hvordan Ida, Emilia, Amalie, etc etc fortsetter å bli på navnetoppen selv om det garantert er 3 andre i barnehagen som heter det samme. Folk bryr seg virkelig ikke om det! Lykke til med alle prosjektene!

 5. christine utne

  legg til en e etter kristin så er jeg fornøyd

 6. Vannbåren varme? Men Joachim da. Er det ikke litt tungvint å måtte bære vann fra brønnen til peisen…?

  Jeg stemte på Ida. Inmari fint navn. Jeg likte det før det ble kommærsjt, assa, mens de bare sto og spilte i en bakgård i berlin, det var sommeren 1999…

  Nei, nå tuller jeg fælt.

  Hva barnet skal hete? Dere feiget jo fullstendig ut på Balder sist, og ikke blir det Nanna denne gangen heller har jeg skjønt (hva i alle dager mener Herr Gjølberg med at man må være tøysete for å hete det??) , så da går jeg for Målfrid, Gottskalk Johnsson (min stolte oldefar het så), Snespid, Sallvår eller Jardis. Jeg tror du kan velge om det skal være gutte- eller jentenavn selv.

  Ellers funker alltid Emma og Sebastian. Angelica skal også være fint. Eller som noen i nær familie kalte sin datter: Ariele (alle e’ene skal uttales).

  Klem fra Nanna (Næh, det ække rart å hete nanna!)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)