Før og etter

Fra å ha bodd i en slags interiørkatalog rundt tiden for visning, ligner heimen nå mest et utplukket konkursbo…

Her et bilde fra våre glansdager på Abildsø, omgitt av absurde mengder pynteputer, orkideer, grønne epler, stearinlys og krydderurter i hver krik og krok:

Før

Til dagens variant der vi sitter i hver vår stol, og gjestene på gulvet… Vi trodde det ville ta litt tid å få solgt sofaen vår, men den gang ei. Den forsvant ut døra innen et døgn etter at vi la ut annonser på Finn, men jeg sitter gjerne på gulvet for 12.000 kroner.

Etter

Jeg har kapret den store stygge ulven i hjørnet (stolen altså, ikke den skjeggete mannen), men siden jeg ofte ender med et barn på puppen og et barn på fanget, så synes jeg at jeg fortjener det!  For spesielt interesserte er dette en Lazyboy Recliner med spak (500,- på Finn). Det velourgrønne trekket gir ekstra godt feste og kontrast til smuler og schäferhår (den skulle bare stå på kontoret), men den er så utrolig god å sitte i at jeg tilgir den dens litt uskjønne ytre for øyeblikket.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)