Back on track

Da har Frk. Karin debutert som figurant i Norske Redningshunder. På høy tid! Storebror var en uke tidligere ute i sin tid. 0 grader og bittelitt snø ingen hindring.

DSC01860

ZZZzzzzZZZ

Brukte halvannen time fra jeg sto opp til vi var ute av døra, hvilket må være personlig rekord i amming, matpakkesmøring, tekoking og påkledning av små og store. Kom til og med 10 min for tidlig til trening, hvilket kun skjer hvert jubelår.

Begynte treningen med søk etter bortkommen rottweiler (mitt bidrag var å sitte i en stol på stamplass, drikke te og rope Chika litt innimellom). Deretter fikk Shiva lete etter bortkommen Skybert. Har jo ikke trent stabilt siden før graviditeten, og de siste 2 månedene har det knapt nok blitt en tur på over 10 minutter. I tillegg har halter hun litt på en forlabb og det hyppigst brukte kommandoen i heimen har vært “Shiva, gå bort!”. Forventet meg derfor 5 min med hysterisk løping etterfulgt av totalkollaps og generalstreik. Men hun glimtet til med tilnærmet silkerundering i ca 500m; dype fine slag og gode, selvstendige søk. Dirigeringen gikk også fint. Har jo sine sedvanlige stopper, og hun ble latterlig sliten, men jeg kan ikke klage. Helt dødt terreng og ingen påvirkning før start.

Ble veldig motivert av dette! Og i mitt nye, strukturerte liv, skal jeg selvfølgelig få tid til trening, flytting, oppussing, jobbing, samt selvsagt være god mor og elskelig kone. Har nemlig kjøpt meg boken “Life Strategies” av Dr. Phil, så så snart jeg får tid til å lese den, så blir det plenty med tid til alt! Lille Karin koste seg vekselsvis hos meg og R og sov og spiste seg som vanlig gjennom hele seansen. Må finne en god måte å bære henne på rygg, for mitt bekken blir ikke glad av å ha henne på magen så lenge av gangen. Ikke så lett når hun er så liten og lealaus og det er kaldt i været. Har en plan om ullsjal som jeg forer med et lammeskinn, nemlig slik: (Ungen er bakpå ryggen et sted):

På tur

Jentene på tur

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)