Karin karrierekvinne

Tidlig krøkes osv. Tirsdag hadde jeg gleden av å måtte gjennomføre et 3-timers jobboppdrag. Mandagen ble derfor en øvelse i kombinasjonssporten høyverdig intellektuelt arbeid + nyfødt barn. Karin syntes hjemmekontor var et begredelig konsept, men vi kompromisset på at hun fikk ligge i bæresjal på magen min mens jeg vugget lett foran PCen og ekspress-tenkte mellom ammepausene.

Hjemmekontor

Tirsdagen var et logistikkmaraton for å være klar til jobb kl 14. Magnus plassert hos mormor mens A passet Karin utenfor auditoriet der jeg underviste. Alt gikk helt etter planen fram til jeg så at all melken jeg hadde pumpet ut hadde rent ut overalt i plastposen… Fikk helt det meste tilbake i flasken og hun sov og spiste seg lydig gjennom alle de tre timene.

Dagen i dag ble tilbragt først hos fysioterapeut, der jeg fikk noen drepende kjedelige øvelser for å fikse bekkenløsningen mens Karin sov og spiste, og så fikk Karin være med på sitt første møte i banken – det ble tilbragt sovende på bordet, mens mor signerte gjeldsslavepapirene:

Møte i banken

Så da har hun fått testet karriere innen akademia og finans med stor suksess. Modellkarrieren er desverre satt noe tilbake grunnet et anfall av pizzatryne (melkeutslett) men jeg aner et stort søthetspotensiale, altså (hvor mye tjener egentlig Lano-ungen og Leverpostei-gutten? Eller blir pengene satt på sperret konto?)

Ellers har ammetåka satt inn for fullt, men jeg fortviler ikke, da jeg har funnet et utmerket løsning på min galopperende presenilitet; fest post-it lappen direkte på ungen (hun er det eneste jeg ikke glemmer – bank i bordet!)

Post it girl

One Response

Write a Comment»
  1. Elin pelin

    herre min tid for en nydelig unge! fikk lyst på flere selv når jeg ser disse bildene! Grattis med alt det nye. Er det lov å komme på besøk for å hilse på Karin-mor?

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)