Mikke Myrdet

Natt til torsdag ble Mikke Casanova Mus, kjæreste til Minnie Ho Mus, og far til tusen bastardmus, lurt inn i en felle og myrdet av husets nye beboere, Gjølbergfamilien. Ved innflytting ble familien forklart at alle gamle hus hadde en og annen mus som trippet rundt på kjøkkenet om natten.

Mikke Casanova Mus

Umiddelbart etter at det ble funnet klare spor på at Mikke hadde gjort innbrudd og herverk på Gjølbergfamiliens søppelpose, besluttet familien enstemmig, at til tross for en bygningsmasse på 500 Kvm, så var Villa Hilton-eiendommen ikke stor nok for dem alle – Mikke og Co måtte dø. En slu plan ble lagt, og musefella som Magnus fikk i dåpsgave av sin morfar, ble åtet med saftig Norvegia og plassert rett ved musehullet under kjøkkenvasken.

Mikke, kjent for sin kløkt og sluhet, klarte likevel å knabbe osten uten å utløse fella. Gjølbergfamilien besluttet å øke innsatsen, og familien gikk til anskaffelse av alle feller tilgjengelig over disk. Flere dager gikk uten en eneste trefning. Det var helt tydelig at Mikkel var godt vant med den hjemmelagde maten fra husets tidligere beboere, og fullstendig uinteressert i den junkfooden den nye familien spiste dag etter dag. Mikke var som forduftet, og det ble en stund spekulert i om Mikke hadde emigrert til et nytt hus med bedre forhold. Det var først når hjemmelaget mat igjen stod på menyen, at man fant at Mikkel hadde ligget på lur hele tiden. Grådig og utsultet ble Mikkel uforsiktig og utløste den samme fella som han sist unslapp. Det antas at han ble drept momentant.

Gjølbergfamilien frykter nå eventuell straff for å ha jaktet uten hverken våpenlisens eller jaktlisens. Familien kan forøvrig melde at den gode gammeldagse musefella kom ut best i test, og at Norvegia fungerer utmerket.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)