God jul!

Ho-ho-ho, julenissen har ankommet Villa Hilton. Så har også en kjempeleveranse med koks og en vakker ny snøfreser, så nå er vi rustet til ekte vinternetter.

Barna sover, Joachim spiller gitar (tre strofer av noe han påstår er James Bond-melodien) og vi har en pose med julegodis i skapet. I ovnen står vår svenske juleskinke og nærmer seg 50 grader (oddsen for at jeg glemmer den når den nærmer seg sine foreskrevne 72 grader er relativt store…), i fryseren ligger lussekattene klar til frokost (de ble litt mørkere enn normert i år).

Alle julegaver er under kontroll inntil det motsatte er bevist og i morgen bærer det avgårde til storesøster for ribbe og alt som godt er. Joachim har også fått en ny type indre fred etter at hans mor har forsynt ham med 10 kg Finnmarksmulter som nå residerer i den enorme fryseboksen vi arvet med huset.

God jul til alle store og små lesere!

3 Responses

Write a Comment»
  1. Gøril-Pøril

    God Jul :)

  2. Sidsel

    God jul er vel allerede over – så da sier vi heller: Godt nyttår! hilsen fra Sidsel og Terje og de deilige pelsene :)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)