Hjelp, det går baklengs!

Akk og ve! Det går baklengs, både byggningsmessig og teknologisk. To rom er nå rensket for alt, og står ribbet inn til skinnet med bjelkelaget stikkende ut. Stubbloftsleira er bare delvis fjernet, da den har en tendens til å omvandle seg til fint støv som kryper inn gjennom lukkede dører og legger seg som et tynt, grått, knasende lag på alt (regner med at mine nyervervede grå hår kun er stubbloftsleire som kan vaskes ut med litt Timotei!)

Varmtvannet i 2 etasje forsvant for to dager siden, og i hele dag har halve første etasje vært uten strøm. På kjøkkenet har hovedvasken gått tett, og har kun varmtvann, mens utslagsvasken kun har kaldt vann. Utrolig hvor klønete matlaging blir av slikt. Da vannet forsvant i 2 etasje måtte vaskemaskinen flyttes ned i kjelleren, som kun har adkomst gjennom en skummel luke i kjøkkengulvet, eller fra hagen. Ergo er klevask også blitt litt klønete.  Så også vasking av barn, som foregår i balje inni dusjkabinettet

Bader

Lettere ergonomisk uheldig arbeidsstilling, men gulpestanken forsvant i allefall...

Nå har elektrikeren vært her og fikset strøm til doen nede, så om jeg finner fram ned trappa og gjennom stua i mørke (og kulde!) så er det i allefall lys på do. Og det er fint, siden jeg må stå der og vente på at sisternen skal fylle seg, slik at jeg kan vri på stoppekrana til do så den ikke blir stående og suse… Det gjelder bare å finne den halvdelen av gulvet som har fungerende varmekabler, så går ventetiden som en drøm. I følge Joachim vil det bli værende strømløse til denne delen av prosjektet er ferdig, for isolasjonen rundt ledningene smuldret opp når han tok på det. Rørleggeren som skulle begynt på mandag, setter først i gang i morgen kveld…

Jeg trøster meg med at vi tar et skritt tilbake og så ti skritt fram. Jeg er veldig klar for ti skritt fram nå!

One Response

Write a Comment»
  1. [...] baklengs: Vi har jo gått baklengs tidt og ofte, så 3,5 list i rett retning, er ikke til å kimse av. Mer å være takknemlig for: [...]

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)