Ut i det fri

Ettersom forholdene i heimen begynner å ligne utedo og gapahuk, tok jeg like godt skrittet ut og dro på trening med voffen. Der var alt ved det gode gamle unntatt meg, som var enda litt senere ute og enda litt mindre organisert. Lover bot og bedring nok en gang! Det er ikke min skyld, det er hennes:

DSC01958

Godjente x 2

Startet med litt påfylling etter ny, komplisert oppskrift, og Shivassen ble meget entusiastisk. Deretter runderte vi i ensom majestet ca 700m før vi gjorde et funn. Det gikk riktig så bra, unntatt i et lite parti da jeg misforsto en melding på radio og trodde det var en figurant mer enn antatt. Så da tenkte jeg straks at oj, nå må jeg ikke gå over, og begynte å styrre og rote. Må slutte å tenke. Men vi kom oss fint ut av det og i det hele tatt flyter alt ufortjent bra til å ha trent så lite. Og hun er nå en fin vofs tross alt:

DSC01955

Shivassen

One Response

Write a Comment»
  1. Sidsel

    Hei, you’re back on stage again. Det høres veldig bra ut. Tenker schæffffern synes om det, ja. Moro med alt som skjer hos dere da. Tror broren min bodde like i nærheten av villa Hilton en gang, men det er så lenge siden at da var det sikkert helt nybygd ;) ellers venter jeg på ny valp, en jaktgolden. Får’n til jul! ha det så bra – stor klem fra Sidsel

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)