Bad streak midlertidig avsluttet

Nå går det litt mer på skinner her. Først og fremst fant badekarmannen ut at han ikke ville utfordre verken skjebnen eller min mann, og klarte å hoste opp et av de forsvunne badekarene. Jeg tror det ikke før jeg får se det, men badekaret skal altså vandre på sine løveføtter til Villa Hilton på onsdag.

Nå er alle overflater på barnebadet ferdige, og det blir så sinnsykt fint. Fantastisk finish over alt – det er forskjell på å bruke håndtverkere og på å stå der selv. Nå står også doskåla inne på selve badet, men jeg tør ikke håpe på at den kommer opp på veggen og at soilen blir ferdig. I natt måtte jeg en liten tur på det herlige badet nede og etter å ha sprintet halvnaken gjennom iskald trapp var det ikke sjangs å få sove igjen. Heldigvis hadde jeg en bunke på 30 semesteroppgaver til å holde meg med selskap, så nå er de ferdig rettet. Lønna rekker til ca 2 tonn koks.

DSC00053

Brukskunst! Avløp og varmekabler i skjønn forening.

Og så dukket julenissen opp fra Jernbaneverket. Vi får nytt gjerde mot toget! Helt gratis! Superfantastisk på alle måter, for i dette land er det nemlig per definisjon ulovlig å ferdes i sporet, så hvis du, dine små barn, eller din store hund ligger splættet under toget, så er det altså vel fortjent siden du har brutt loven. Magnus er jo litt over middels besatt av tog, så vi måtte ha gjort noe til våren, og det å sette opp 50 meter med høyt gjerde på grunnfjell er ikke gratis. Må si det er digg å bo i Blæhrum kommune – alt er så mye mer på stell her. Mulig det var min bønn om at rådyrene kom til å bli truffet av toget som slo igjennom hos saksbehandleren?

DSC00066

Verdens fineste. Magnus insisterer på at Karin skal sitte på fanget hans under barnetv. Viktig å begynne tidlig om man skal bli en dreven TV-slave.

En liten oppdatering på kvelden: Joachim informerer at det vil bli værre før det blir bedre: For å få do i andre etasje, må vi ofre vasken i første etasje. Mannlig logikk. Hvorfor kan jeg ikke ha begge deler? Dette er eneste vask med varmtvann i første etasje. Skal jeg vaske opp i dusjen?!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)