Bad streak

Nå går det egentlig framover med badeprosjektene, men det lugger og skrubber med alle detaljer. Først var det panelet på lillebadet som satte en totalt unødvendig stopp i 3 dager ettersom snekkerne bare hadde kjøpt inn panel til halve badet. Hvorfor kjøper man bare halvparten av det man trenger til et så bittelite rom? Nytt panel er endelig lokalisert, og det rusler videre der inne, men ennå er ingen interessante momenter på plass av typen do, dusj eller vask. Har sluttet å gire meg opp over tidsanslag og tar jevnlig en tur ut i den gamle utedoen i uthuset og prøver å hoste opp litt takknemlighet over å ikke måtte bruke den i allefall.

Heldigvis fikk vi tegnet opp alt i detalj på voksenbadet etter at jeg omtrent fikk nervøst sammenbrudd over stadig å bli klemt inn i et hjørne av rørlegger-elektrikeren som stadig ville ha umiddelbart svar på hvor ditt og datt skulle plasseres. Vi var ikke ferdige før langt etter midnatt, og kl 03 våknet jeg av underlige lyder. Min sønn var forsvunnet fra sengen, og ble lokalisert i sengen til vår lett forvirrede praktikant. Alle hans forslag om å gå på ski og gå på tur i skogen med elefanter ble blankt avvist av de kjipe foreldrene hans, til enorm skuffelse for lillemann. Klokken 05, tre utbryterforsøk og mye orming og vræling fikk flyttet inn sengen hans i vårt rom og holdt ham fast til han sovnet. Vurderte en stund å bære opp flyburet til hunden… På det tidspunktet var Frøken Fryd blitt sulten og en time senere ringte vekkerklokken…

Dagen i dag ble viet innkjøp av nytt badekar. Hadde fått en superdeal på badekar og var mektig fornøyd med meg selv der jeg hektet på hengeren, RYGGET med hengeren og dro avgårde. Men nei, begge de to allerallersiste badekarene i hele verden var blitt solgt samme dag av en annen ansatt (til dennes søster og noen naboer!), og unnskyld altså, men det var ingenting å gjøre, men jeg kunne få et til 54.000 til en god deal. Så hentet jeg Joachim på jobb, og dro tilbake til nesten samme adresse for å hente koks, men sannelig var de også utsolgt, til tross for at de hadde hatt masse på lager da jeg ringte to dager før. Og de tre barnevognene jeg hadde tenkt å kjøpe ble også solgt rett foran nesa på meg, så også tre gjestesenger av typen IKEA Hemnes.

I tillegg truer dusjavløpet å gå tett, og dusjslangen holder på å løsne fra dusjhodet, skyvedørene i dusjkabinettet kjører seg fast, dosisternen suser mer enn noensinne, krana på vasken spruter stadig mer i alle retninger og lysbryteren må skrus av og på 4-5 ganger før lyset kommer. Det skal bli en sann glede å gå løs på dette rommet med slegge. Nå kom Joachim hjem med uforrettet sak etter å ha forstått at gulv- og taklistenes verden er mer komplisert enn antatt og jeg hører små barneføtter som løper over gulvet oppe til tross for at det var leggetid for tre timer siden. Karin underholder meg konsekvent halve natta med sin tett nese, og på et eller annet tidspunkt må jeg få fullført sensurering av 30 eksamensoppgaver og forberedt min gjesteforelesning på Handelshøgskolen i Bergen. Og få revidert min artikkel før redaktørene trekker tilbake tilbudet om å publisere den. Og sendt ut invitasjoner til dåp. Forsøker å fortrenge livets realiteter med ostepop, rødvin og snus – det funker overraskende bra!

One Response

Write a Comment»
  1. Du er et overmenneske. Jeg hadde vært innestengt i et polstret rom med tvangstrøye for lenge siden!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)