Den som venter på noe godt…

Nå har min søvn blitt sabotert to netter på rad av iskalde, nattlige dobesøk og urolige små frøkner. I dag startet dagen kl 04, og kl 04:30 ga jeg opp og forlot varm seng med sovende mann og barn. Fikk kladdet ferdig min gjesteforelesning som jeg skal holde på Handelshøgskolen i Bergen om under en uke, så det kom da noe godt ut av det.

For å plage meg, har rørleggeren nå montert doen oppe, men ikke skjøtet sammen soilen i etasjen under:

DSC00076

Kanskje jeg kan bruke denne...

DSC00070

...hvis jeg sikter godt midt i røret?

DSC00071

...men nei, da lander jo alt midt i oldemors gamle gardiner som brukes som isolasjon ned mot kjelleren...

Dusj

Jeg får ta meg en dusj i stedet! Å? Har dusj-stangen falt ned sier du? Og sluket er nesten tett? Jasså ja...

One Response

Write a Comment»
  1. Hold ut, hold ut! Det må bli verre før det blir bedre! an må nå bunnen før man kan….

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)