Og godt nyttår også!

Nytt år, nye muligheter. Vi surrer videre i julemodus. Joachim har sitt nye prosjekt, nemlig oppussing av vårt kommende servantskap; ny skuff og plass til rør og litt pussing og så svart maling på toppen, så blir det bra

DSC00031

Servantskap til begjær - fra F inn.no 3000,- pluss litt stæsj til oppussingen

DSC00018

Magnus i følge seg selv pyntet seg til julelunsj; IKEAfrosk på hodet og smokk i munnen - klar til avreise

DSC00022

Karin på magen, Magnus på skuldrene - her er det åpenbart plass til barn nummer 3 på ryggen!? - På vei til Clas Ohlson for å kjøpe tetningslister, peissett og ringeklokke.

DSC00036

Liten gutt, store øyne. Glad i alt som smeller og spraker, akkurat som hunden!

Ellers har vi fått en mer levelig temperatur i huset medhjelp av koks og tetningslister. Men med minus 15 grader og et 15 kvm stort hull rett ned til grunnen midt i huset, så må man bare innfinne seg med litt isroser her og der. Mens våre venner fornøyd konstaterte at de hadde fått et ekstra kjøleskap i form av en litt utett vindfang, så konstaterte jeg ikke fullt så fornøyd at vi har fått en ekstra fryseboks i vårt vindfang; både poteter og drikkevarer i kjøkkenvindfanget var gjennomfrossent. Trappegangen til 2. etasje målte minus 4,5 for noen dager siden, og Karin gisper litt forskrekket hver gang jeg bærer henne opp trappa.

Nyttårsaften ble tilbragt hjemme – tanken på å pakke unger og penklær og dra på fest ble for overveldende i år, så vi spiste en enretters middag og klarte så vidt å holde oss våkne til rakettene. Men vi har jo verdens beste nyttårhus: Perfekt utsikt til rikingene på Nesøya, som mildt sagt ikke sparer på fyrverkeriet. Så vi sto varme og gode foran vår innlånte gassovn på glassverandaen:

Ellers har svigermor nok engang fått tildelt et av våre eksklusive pappeske-og-sagflis-rom og kokkelerer kjøttsuppe nok til en hel arme. Livet i storfamilien forøvrig går utmerket og de to små er fortsatt gode venner og vel forlikt:

DSC00006

Tankte jeg skulle ta en kjapp dusj mens Karin sov ivuggen og Magnus lekte for seg selv, men var ganske glad jeg ikke gjorde det, da jeg fant storebror i lillesøsters vugge etter at jeg bare hadde vært borte et lite minutt. Toåringer rekker mye rart på et par minutter...

DSC00038

Magnus leser bok for lillesøster: Tassen og Traktoren

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)