Tre gode nyheter!

Må jo dele våre suksesser også! Grunnet vårt utrolig attraktive anneks, har vi nå fikset leieboere før vi har fått vann og avløp! Farsan og hans kjære er interessert i å leie fra sommeren av. De er jo vant til å bo på 30 fot, så 33 kvm blir jo rene ballsalen. Noen vil kanskje ikke se det som en god nyhet å få foreldre flyttende inn, men jeg slår et slag for storfamilien! Jeg ser for meg Carl Larsson-aktige familiemåltider i hagen:

Karl Larsson

Her har vi jo Magnus og Karin og Norah og alle de søte små på rad og rekke. Jeg har visst på meg en litt rar kjole, og har også glemt å fjerne de litt avslørende vinflaskene ved treet fra gårsdagens rangling

Mulig at det blir mer “Larssons Gale Verden” enn “Carl Larsson”. Mulig også at min far lurer på hva han har rotet seg bort i, han som endelig hadde kvittet seg med stort arbeidskrevende trehus og fått de fire barna ut av redet… Tiden vil vise – ingenting er bestemt ennå.

Den andre gode nyheten er at jeg endelig fikk napp på min maniske jakt på en IKEA Hemnes seng. Jeg er nå det lykkelige eier av denne:

hemnes

IKEAs kinderegg: Sofa, enkeltseng, dobbeltseng og kommode - alt i ett! Veier 100 kg og tar 10 timer å montere.

Vi fikk den til halv pris, sannsynligvis fordi de forrige eierne ikke hadde skjønt hvordan IKEAs spesialsnurrepiperiskruer fungerer, og derfor nok synes den var litt slarkete. I tillegg annonserte de den som “dagseng” uten det magiske ordet “Hemnes” og derfor fikk de nok ikke så mange treff på annonsen sin. Mwoahaha! Etter å ha mislyktes så mange ganger, fikk jeg det for meg at det hvilte en forbannelse over hele sengen og at noe dramatisk ville skje under hentingen. Derfor bestemte jeg at vi alle fire skulle dra sammen slik at vi kunne dø i fellesskap, og satt hele tiden og gnålte om at Joachim kjørte for fort. Begynner å bli litt snurrig på mine gamle dager. Alternativt: Begynner å bli som min mor (“Må-du-kjøre-så-fort-gnåling, ikke bisarr overtro om IKEAsenger med ond karma altså, den er helt min egen!)

Hva var den siste gode nyheten? Jo – jeg har arvet en gammel TV, en panelovn, masse deilige såper og shampoer og ikke minst et fantastisk vakkert servise fra Porsgrunn Porselen.

Porgrunn porselen

Omtrent slik ser det ut - tallerkner og serveringsfat i mengder!

Arv er jo en erhvervelsesmåte med en viss bismak, denne gang fra en en god venninne av min mor, og det føltes utrolig feil å pakke ned det flotte serviset uten å ha fått sagt takk – det rakk jeg desverre aldri. Jeg får vise min takknemlighet ved å la serviset få et godt liv og servere masse mat til gode venner!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)