Herr Hilton

DSC00135

Karin har åpenbart fått øye på spøkelset Herr Hilton...

Det spøker. Og det er faktisk helt sant.

På Abildsø hadde vi det velkjente og utbredte sokke-monsteret i hus – han som spiser en sokk og lar den andre ligge igjen helt til du kun har singel-sokker i skuffen din. Sokkemonsteret flyttet med på lasset til Villa Hilton, der han traff votte-alven – hun som spiser en barnevott hver natt, slik at du hver morgen står med et ormete en-vottet barn og leter. Leter med hodelykt vel og merke, siden det ikke er noe strøm i gangen. Ofte må jeg først lete etter hodelykten for å kunne lete etter vottene. Da blir jeg sur, og innen jeg finner det jeg trenger for å kunne lete etter det jeg ikke finner, så har Magnus kledd av seg ytterklærne og helt 1000 binders utover gulvet. C’est la vie.

Men tilbake til spøkelset. Vi oppdaget jo med en gang vi flyttet hit at det kom ukjente barnestemmer i babycallen. Dette kan jo forklares av at andre slår inn på vår frekvens, men det skjer faktisk på alle kanaler. Og i dag tidlig var det rett og slett ugjendrivelige bevis for at spøkelset Herr Hilton er på ferde: Døra ut til glassverandaen sto på gløtt, og døra fra glassverandaen og ut sto på vid gap. Begge dører er låst og veldig harde å åpne, så det kan ikke være Magnus. Ingen spor i snøen utenfor, så det var ikke hunden. Ingen av husholdningens polakker eller filippinere skjønte noe, og ikke vi heller. Herr Hilton, uten tvil!

Heldigvis sa vår kjære praktikant før vi flyttet hit, i fullt katolsk alvor, at hun synes det er helt greit med spøkelser så lenge de ikke tar på henne. Så da får vi bare ønske her Hilton hjertelig velkommen i hus – eller er det kanskje omvendt, siden han var her først!

2 Responses

Write a Comment»
  1. elin-pelin

    Hm, kan det være gamle Lodves sjel som har flyttet inn hos sin kjære venninde Shiva? I løpet av sine tre vintre la han seg opp en imponerende samling barnevotter og de kom aldri i par… Følg i så fall nøye med på brødskuffen, tipper at Loddisen er et svært tykkmaget gjenferd.

  2. Ja, det er ikke umulig! Herr Hilton er sålangt meget godlynt og gjør ikke en flue fortred, bortsett fra overivrig apportering av sokker og votter.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)