Mytteri

Her er det opprør og sabotasje på høyt nivå i egne rekker. Gårsdagen ble viet følgende prosjekt:

1: Revidere en artikkel til tidsskrift – fort-fort mens Karin sover. Meget vanskelig å rekonstruere komplekse tanker fra 2009 på engelsk, men jeg kom nå et stykke av gårde mens lillesøster sover. Noen timer ser frukten av mitt arbeid slik ut etter at storebror etter eget sigende har dekorert min disposisjon med løver, elefanter og krokodiller (litt endimensjonale spør du meg):

DSC00183

Nei det bidde ingen doktorgrad, fordi atte... det vakke min skyld!

2: Vi lever på stramt budsjett og min mor forbarmet seg over oss og tok med med på Sandvika storsenter for å spandere et nytt sett med håndklær til det nye badet. Men hva hjelper det, når man kommer hjem og finner inngangsdør, vindfang, gangdør og stuedør på vid gap. Og ingen hund? Jeg finner hundespor som har fulgt mine fotspor ned hele oppkjørselen – det er redningshunden sin det! Hunden blir raskt lokalisert i hundefengselet på NAF Nesbru. Kan jeg vennligst komme å hente henne og betale kroner 980,- for inntauing? For at noen har vært å kidnappet min egen hund i min egen oppkjørsel?

DSC00182

Lykkelig uvitende... Mine 5 år som NAF-medlem ga heller ingen rabatter. "Nei det er kun for bil" så mannen i selvlysende kjeledress, til tross for at jeg påpekte at de jo hadde en schäferlignende løve i logoen sin...

Og politimannen hadde frekkhetens nådegave nok til å spørre om ikke det var litt bakvendt at jeg gikk spor etter en redningshund – en slags omvendt leteaksjon?!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)