Norges Flotteste Kjøkken?

Jeg har lansert Sigdal Kjøkken “an offer they can’t refuse”. Se kopi av mail, og kryss deres fingre sammen med meg!

xxx

Kjære Sigdal,

Vi er de heldige eiere av et komplett Sigdal-kjøkken som jeg mistenker at er det  første Sigdal-kjøkkenet i Norge. Til tross for at det nok var et av de gjeveste kjøkkenet man kunne får i sin tid, nærmer seg definitivt pensjonsalderen nå og truer med generell kollaps i tillegg til å være en visuell katastrofe i en sveitservilla fra 1900. Vi har derfor meldt på vårt (og deres!) Sigdal-kjøkken til konkurransen “Norges Styggeste Kjøkken” i Aftenposten.

Kjøkkenet brukes i dag av 3 voksne og to barn, og må pusses opp i løpet av våren. Lommeboken vår strekker knapt nok til et IKEA-kjøkken. I desperasjonens time tar vi derfor kontakt med dere  for å se om dere muligens har utrolig lyst til å tilby oss et Sigdal-kjøkken til prisen av det et Sigdal-kjøkken kostet i 1950. Dermed kan Sigdal-kjøkkenet kåres til Norges Flotteste Kjøkken, framfor Norges Styggeste Kjøkken!? Det førstnevnte må jo være å foretrekke?

For å se bildene som er innsedt konkurransen, vennligst se vår blogg (som for øvrig har flere tusen lesere, utrolig nok).
http://villahilton.no/2010/02/norges-styggeste-kj%C3%B8kken/

Håper intenst på et positivt svar!

Jeg kan nås på epost og telefon til alle døgnets tider for å motta gode nyheter!

xxx

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)