Vi er i svart!

Maria har ført regnskap for januar… vi er i svart med hele 26,- kroner!!!! Vi har bestemt oss å legge pengene til side å bruke dem på noe spesielt – virkelig kose oss den dagen vi finner en stille stund å nyte dem. Hvor mye koster en bollepose med sjokoladebiter?

Anskaffelsen av Villa Hilton har vært litt som å gå på FOD-gården for å plukke ut en stakkars omplasseringshund som trengte litt omsorg, for så å finne ut at man faktisk kom hjem med Fenrisulven. Hver dag kommer vi hjem fra jobb og vrenger våre lommer for våre hardt tjente penger for å mate den umettelige ulven, som uten et snev av beskjedenhet grådig fortærer hver eneste slant i et eneste jafs for så umiddelbart hyle etter mer, mer, mer. Hundretusener av grunker senere kan vi ikke se antydninger til at ulven engang har kommet forbi aperitifen…

2 Responses

Write a Comment»
  1. frid

    Alltid spennende å lese bloggen,du er prima til å ordlegge deg.Vi holder og på med et gammelt hus,der alt skal gjøresog kontoen begynner å bli ganske mager.Vi er så “heldige” at barna er voksne ,så vi har bare oss selv å ta hensyn til.Din e gamle”spygule”fliser ,minner veldig mye om våre nye,som vi skal til å legge på badet snart.Fortsett med festlig blogg,jeg er spent hver morgen om det har kommet noe nytt.

  2. Takk, takk – alltid hyggelig med en hilsen! Del gjerne gode råd med oss og lykke til i kampen mot spygule fliser!

    Maria

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)