Barnearbeid

I dag tidlig konstaterte jeg fornøyd at det pissregnet ute – det er visstnok den mest effektive måten å bli kvitt snø på. Så snart regnet stoppet iførte jeg meg mine udmerkede gummistøvler fra Biltema og allierte meg med min førstefødte for å innvie vårt prakteksemplar av en container.

Container

Container

Container 006

Jeg forsto ganske fort hvorfor bruk av barn og dyr nå har blitt erstattet av maskiner. Maskiner har følgende fordeler framfor barn/dyr:

1. Maskiner holder fokus og går aldri lei. De begynner ikke plutselig å leke sverd med gamle rør.

2. Maskiner står ikke i veien for deg og logrer med et fårete uttrykk.

3. Maskiner løper ikke plutselig sin vei, mister vottene sine, gråter fordi de snubler i skolissene og man trenger heller ikke blåse på knærne deres.

Men hunder og barn er i allefall mer brukandes enn Det Svake Kjønn (bildet er uskarpt men dokumenterer dog mannens iboende defekt; et plutselig, uimotståelig behov for å skyte uskyldige, virtuelle soldater på PCen).

Container

Det Svake Kjønn; onkel og nevø

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)