Over og ut!

Jeg tror vi alle er glad for at vinteren er over for denne gang, spesielt denne karen:

005

Mann mot natur

Det er et under at vi har overlevd, egentlig. Store snøras har dundret ned fra taket i tide og utide, men nå på slutten minnet det mest om isbreer som kalvet (det heter visst så). Akkurat da jeg hadde bestemt meg for å sperre av kjøkkenutgangen kom dette raset, og nok et problem var nok en gang løst mens jeg sto og funderte på løsningen:

031

All den hvite snøen kom fra taket, det som skimtes av grå snø lå på bakken fra før av...

Kjøkkenet oppe gikk også over og ut en ettermiddag forrige uke:

018

Farvel til det "nyeste" kjøkkenet fra 1986

Men det begynner mildt sagt å bli fullt i garasjen og hele tunet begynner å se ut som en skikkelig sigøynerleir.

019

Sukk. Lett blanding av stubbloftsleire, plank og doskåler

043
Dette ser rett og slett ikke ut. Hadde aldri trodd jeg skulle glede meg som et barn til en containers ankomst!

I dag researchet jeg containerleie for å finne hvor vi kunne få mest mulig container til minst mulig penger inn vår litt smale port. Valget falt på Asker og Bærum Containerservice som var 500,- billigere enn Tomwil og Uniteam.

En annen ting som gikk over og ut, var min gamle, ikke spesielt trofaste lommebok (den hadde en lei tendens til å miste kredittkort etter at den revnet på midten for noen måneder siden):

039

IKEA Family-kortet har en prominent plass, sammen med en flott kolleksjon av kvitteringer fra Bauhaus og Rema

Den ble erstattet av en liten lekkerbisken fra Mulberry (julegave fra herren i huset). Jeg måtte bytte størrelse, og den dresskledde lille fjollemannen i butikken viste en rørende omtanke for mitt image da han så at jeg hadde brun veske til min nye svarte lommebok  og var snar til å forsikre meg om at det overhodet ikke var problematisk at ikke lommebok matchet veske (?!) fordi nå om dagen har man jo så mange forskjellige vesker (?!). Jeg tror han trakk et lettelsens sukk da jeg pakket med meg min grelle plastlommebok, stygge barnevogn og fleece-befengte ytre ut av hans designboble.

040

Grunnutrustning for shopping på Sandvika Storsenter

Og gulvet! Gulvet! Oppdatering kommer senere – innfarging av slipte furugulv viste seg å være meget komplisert. Jeg tror vi har funnet løsningen nå, men tør ikke jinxe det ved å ta gleden på forskudd. Fargingen skjer i morgen…

2 Responses

Write a Comment»
  1. Godt å se at det er flere lasaroner der ute. Vi gruer oss til snøen smelter. Det er nok minst 100 kubikk med skrot som dukker opp… Det er 5 mnd siden vi begynte å legge ting utenfor bodene… Rydde kan man gjøre senere (med dugnadshjelp!)

  2. Maria

    Har, som dere ser av neste innlegg, prøvd å rydde med dugnadshjelp. Anbefales ikke. Selvgjort er velgjort. :)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)