Vi har sunket til tigging og prostitusjon

Som dere kanskje har oppdaget har nettsiden vår fått en donasjonsknapp. Vi har intet annet valg enn å begynne å tigge penger om vi skal få dette husprosjektet sånn noenlunde på det nivået vi drømmer om. Kanskje vi kan lokke med at noen av de som donerer sine hardt opptjente penger, til dette usedvanlig gode formålet, vil kunne bli med i trekningen om å få komme på visitt for å nyte godene – vi skulle gjerne ha invitert alle, men huset vårt klarer neppe å romme så mange generøse mennesker…

Ellers, som dere kanskje har fått med dere, så har vi også valgt å la oss kjøpe av komersielle interesser og tapetsert siden vår med reklame. “Vær varsom plakaten” havnet på peisen i vinter når det var på det kaldeste, og vi husker ikke helt hva som stod på denne. Men, når vi først er inne på emnet om våre annonser (som vi tjener penger på når du klikker og kjøper), så har vi plukket ut annonsører som selger varer vi mener at du bare må ha. Abbonnerer du feks på bladet “Gjør Det Selv” (annonsen på bunn av siden)? Ikke? Nei da bør du klikke på annonsen og legge inn bestilling med en gang – verdens desidert beste blad, passer for kvinner og menn, barn og voksne, kan så absolutt anbefales. TV-shop har også mye bra – vi har hele sortimentet deres og går god for allt sammen – dette er stæsj man bare må ha. Du trenger ikke lete lenger enn dette når du skal kjøpe julegaver til hele familien!

Bedrifter eller personer som trenger litt positiv omtale, om hva som helst, bes vennligst om å melde seg – vi blir sikkert enige.

4 Responses

Write a Comment»
 1. frid

  Tror jeg stjeler den ideen.Her nermer det seg og bunnen av kassa,og ingen utsikt til at det kommer inn noe nytt ,annet enn til det daglige,og her er masse ting som skal gjøres enda.Vi skal ha stor terasse,elektike(som koster flesk),Stor kai,15×5 m,ny kjøkkeninnredning,og all dill dall som en ikke kommer på i farten ,men som blir til adskillige summer.Lykke til med “innkomstn”.

 2. Det er her verdt å nevne at pengene begynte å rulle inn nesten umiddelbart etter at jeg la ut donasjonsknappen (Maria donerte umiddelbart 100,- til seg selv). Våre 25618 annonsevisninger har sålangt gitt 34,70 kr i reklameinntekter… riktig nok fra våre egne testkjøp hvor samlet ordrekost ligger på 676,-, men drenger vi jo ikke å snakke så mye om (det kom jo noen gode bryggebøker ut av dette).

  Fortsetter det som det her blir det både bryggehus og kakkelovn – vi kommer til å velte oss i penger.

 3. Torgeir

  Jeg hadde tenkt å abbonere på “Gjør det Selv”, og da kunne jeg støtte en god sak i samme slengen :)

  Men jeg finner ingen reklame på siden deres :/

 4. Maria

  Ah! Velkommen hit Torgeri og takk for ditt generøse tilbud! Vi måtte desverre fjerne dette flotte kakkel-ovnfremmende tilbudet, da Joachims jobb innførte en ny, superdøll policy. Han jobber nemlig i selskapet som tracker alle slike ting, og det kunne sikkert være en eller annen etiske interessekonflikt inni der. Sukk hjerte, brist ikke. Men følg gjerne med oss, moralsk støtte hjelper også. Eventuelt kan vi tjene som en slags “Ikke gjør det selv”-nettside…

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)