God far-alarm!

kakkelovn

Hvem kan vel IKKE donere penger til dette gode formålet?!

Fantastisk! Min O Store Far fant fram til donasjonsknappen her inne og bestemte seg tydeligvis for å teste den! Vår første donasjon – hurra!

Det vil si… den 100-lappen jeg selv donerte til kakkelovnfondet mitt viste seg å være fra oppussingskontoen, så den ble underkjent i familierådet.

Desverre glemte min far å spesifisere hva donasjonen skal gå til; kakkelovn, mikrobryggeri eller skuterverksted. Jeg mener selvsagt at pengene må ha vært ment til kakkelovn, siden han tross alt er MIN far.

Men Joachim har jo et par gode argumenter fra herreavdelingen som peker i retning mikrobryggeri og verksted. Kanskje opphavet kan avgjøre vår ekteskapelige disputt før det ender i katastrofe? (Ved en eventuell skilsmisse må jeg vel dele 50/50 så det er kanskje lite å vinne på den løsningen uansett…)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)