Hva skal donasjonspengene gå til?

Nå som pengene strømmer inn splittes familien . det er som kjent ingen kjærlighet i penger. Familierådet klarer rett og slett ikke bli enige om hva pengene skal brukes til. Vi ber derfor om publikums mening – og husk, våre gjester vil selvsagt få nyte godene…

En vakker kakkelovn kan holde familien varme gjennom vinteren i et ellers så bikjekaldt hus. Huset vil riktig nok få ny isolasjon og varmekabler… men det er jo veldig så stemningsfullt. En sveitservilla uten kakkelovn er som et konserthus uten musikk.

kakkelovn

Antikk kakkelovn

En vedfyrt badestamp kan vi kose oss i sammen med venner, sommer som vinter, og barna kan bruke stampen som badebasseng.

Badestamp4

Plass til 8 personer og en sjampis

Bryggerhuset vil gi oss anledning til å by venner på øl av en kvalitet som langt overgår det flytende masseproduserte fabrikkkneipbrødet man får i butikken. Enten man ønsker seg en Norsk Pils, en Engelsk Bitter, en Pale Ale, en Irish Stout, en Hveteøl, en leskende Amerikansk lager, et tradisjonsrikt Juleøl i Desember – Villa Hilton Mikrobryggeri vil kunne by på det.

brygghuset3

Øl til folket!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Knut Olseng

    Nå stemte jeg før jeg leste om disputten. Jeg stemte faktisk på kakkelovnen. Bør kanskje vurdere å sette inn en kakkelovn her i båten i Kroatia også. Den kan jo stå i salongen på andre siden av veggen der vi skal ha klokkespillet. Det er mange problemer man kan lage seg. Og uten problemer er livet null verdt.

  2. Snakker vi her om en samvariasjon hvor: “jo mer problemer jo mer verdifult liv”? I så fall ligger vi an til å få godt over gjennomsnittlig livskvalitet.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)