I hit Rocky Mountain

I dag har vi fintfolk på besøk igjen for nå skal annekset til pers! Familiens gravemann, gravemaskin fra Leimax, og to grovarbeidere ankom. Gravemannen forlangte en myk, flyttbar stol, plasserte seg i solen og fortalte makabre  spøkelseshistorier fra gamle hus mens jeg flyttet seks IVAR-hyller opp i uthuset i påvente av gravemaskinens ankomst.

Før så annekset slik ut:

3937409016_46a3effb36_s

Så kom gravemaskinen. Nå ser det slik ut og verre skal det sikkert bli:

graving 004

Mens jeg og min venn IVAR moret oss i uthuset, hørte jeg gravemannen utbryte “I think I hit rocky mountain”. Hørte deretter ingenting mer om dette, for da traff han på en gammel kum som ikke sto på noen tegninger. Etter ny konsultasjon med kommunens fire tegninger, som alle gir ulik konklusjon mht hvilke rør og kummer som er hvor, konkluderte han med at de som hadde laget tegningene måtte vært fulle. Nå graves det videre etter det betryggende mottoet: “I dig and see”.

Veldig spent på hva som avdekkes mtp mulighet for å senke gulvet i kjelleren. Personlig trodde jeg det skulle være noe støp involvert i en grunnmur, men den ser altså slik ut:

graving 005

Vor ær bettongen henne?

Karin forbereder seg på å overta godset en gang i framtiden, og har begynt sitt nærstudium av Vi i Villa – Hvordan lage terrasse?

graving 003

Vi i villas yngste leser.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)