Lykken er et storebror… og en gressklipper

Det er ikke alltid så lett å være lillesøster og bli ufrivillig innrullert i storebror sine “Jeg er krokodille og skal spise deg”-leker. Men det har i grunn vært kjærlighet fra første øyeblikk (eller første putte-pommes-frites-i-nesa-di-øyeblikk) da de møttes første gang på sykehuset. De har allerede begynt å få ordentlig glede av hverandre:

Marias mobil 1395

Magnus leser bok for Karin mens vi kan slumre videre et par minutter om morgenen

Marias mobil 1399

Best å sove tett-i-tett. Jeg har gitt opp å få han til å sove i sin seng, selv om det blir litt klabb og babb når de skal sove.

Marias mobil 1382

Kjernefamilien er heller ikke så værst, til tross for sitt litt uglamorøse rykte.

I dag har Karin og jeg tilbragt dagen på Hagemessen på Lillestrøm og svidd av tusner av kroner. Nærmere syv for å være nøyaktig. Jeg hadde mine beryktede prutebukser på, og peilet meg inn på to godslige selgere av Stiga gressklippere. De falt for min nådeløse sjarm, men reddet seg inn i siste øyeblikk da de holdt på å selge meg sin bestselger til 125,- under kostpris. Etter ha konsultert prislister, varenumre og kalkulatorer måtte jeg opp med 125,- til og var dermed den heldige eier av en klipper med framdrift, multiklipp, oppsamler og sideutkast. Fire ting jeg ikke ante fantes for en uke siden. En kompostkvern fra Bosch (35 kg tung), en Fiskars trillebår, en secateur og en grensaks fikk jeg også sikret meg til kampanjepris.

saab-900-aero

Black Stallion. Kjent for sin enorme lastekapasitet.

Men det mest utrolige er at alt dette fikk plass i C sin lille sorte Saab, sammen med Karin i bilsetet. Til dette trengte vi to Stiga-menn og en Jernia-mann som nok i utgangspunktet syntes vi var søte og sjarmerende, men som etterhvert nok syntes det var en lettelse å få pakket gressklipperen, trillebåra, kompostkverna, de håpløse kjærringene og ungen og sendt dem tilbake til Blærum. Nå venter jeg bare på at gresset skal gro!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Trenger umiddelbar rapport om kompostkverna, ja – så fort dere har brukt den. Jeg vil ha, men stor skepsis hos husbonden.

  2. Kjøpte en Bosch til 2450 (ca). De hadde en litt kraftigere til 3500 som egentlig så bedre ut og som også tar bladverk raskt og greit, men jeg synes det ble litt mye penger for vår del. De var henholdsvis 900 og 1200 kroner billigere enn normalpris, så det kan lønne seg å slå til på sånne messetilbud. Jeg fikk prøve den i butikken, og den knasket seg lett igjennom det lille treet jeg puttet oppi. Bråkte ikke noe særlig heller. Spørsmålet er vel mer hvor bra den tåler slitasje over tid.

    Alternativet for oss er å samle opp og levere på fyllinga, og der er det alltid enormt med kø i helgene og det koster litt å levere også.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)