Risikospredning eller bare idioti?

I så godt som alle “Gode råd for rehabilitering” er følgende punkt nevnt:

  • Fullfør ett prosjekt før du begynner på neste

Kan Kristians soverom, toalett nede, vaskerom, kjøkken og anneks (med graving til rør, etterfulgt av konstruksjon av kjøkken, bad og soverom) regnes som ett prosjekt? Med litt velvilje? I tillegg til at det fortsatt mangler litt på begge bad…

Vi har valgt å omfortolke denne firkantede, byråkratiske regelen om ett prosjekt om gangen til å definere hele huset som ett prosjekt, og gå løs med kubein både her og der – god gammeldags risikospredningstaktikk! For å gjøre det overkommelig har vi delt inn alt til to kategorier: Når vi har tid/penger og når vi ikke har tid/penger.

Nå har vi tid i den forstand at det er endel fridager og ferie foran oss, så vi kan få litt sammenhengende arbeidstid, jeg har et haaaav av tid i mammaperm og vi fortsatt har penger på oppussingskontoen til å kjøre store noen prosjekt. Når det blir vinter, korte dager og lite fridager skal vi fullføre alle de megalomane prosjektene vi nå setter i gang.

Derfor har jeg bestilt minigraver til annekset, montert lagerhyller i uthuset og ryddet enorme mengder skrot slik at det blir plass til mer skrot fra annekset. Til helgen braker det løs!

Forrige helg ladet vi opp hver for oss. Joachim og Kristian hadde bryggehelg (se bryggebloggen for ekstremt spesielt interesserte), mens mamma, kidsa og jeg  dro til hytta i Sverige så vi fikk besøkt barnas oldemor på pleiehjemmet.

Hytta april 2010 032

Paradis for dyr og barn. Og jeg har strikket denne genseren helt selv. Derfor skal Magnus ha den på seg resten av livet. Se øvrige bilder...

Hytta april 2010 019

Magnus triller Karin, aka Bulldoggen, i oldemors gamle lekevogn. Sjekk fin genser!

Hytta april 2010 014

La deg ikke lure av idyllen. Storebror biter lillesøster i fingrene. Sekunder før det store vrælet. Men se den flotte genseren da!

Hytta april 2010 055

Karin koser seg på oldemors rullestolbrett mens Magnus driver totalangrep på porselensfigurer, vinglete lamper, fruktfat, bilder og nips. Alt overlevde unntatt en kobberbolle som ble brukt som tromme i et ubevoktet øyeblikk. ...Svett mor!

Hytta april 2010 057

Og så var det slutt.

Hytta april 2010 050

Generelt godt sovehjerte på den lille frøkna! Her har hun sluknet på terrassen mens vi andre ordnet og fikset ute.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)