Arkeologisk utgraving

Vi fant, vi fant! Vakre kantsten rundt hele hovedbedet som var blitt oppslukt av plenen. Flere steder lå de 20 cm uti plenen, langt under gress og røtter. Med spade, rive og trillebår gikk morsan og jeg til verks:

Nice og hage 040

Den som leter, finner! Større bed ble det også!

Nice og hage 039

Sjefsgartneren. Godt å se at dessertgenerasjonen kan gjøre nytte for seg også.

Nice og hage 041

Det ferdige resultatet - veldig fornøyd!

På noen timer fikk vi beskåret alle roser, lagt gjødsel og jord på de fleste rhododendron, ryddet 3 bed, en hellebelagt sti og hagetrapp.

Alt kvist og kvast ble spist av min geniale Bosch kompostkvern – god mentalhygiene å stappe kjempehauger med vissent kvast – knask-knask – og så er det bare litt flis igjen.

I dag fikk jeg bare lempet litt stein. Dette viste seg å være så engasjerende at Magnus klarte å stikke av. Han har rømt på eventyr alene helt siden han kunne krabbe – utrolig slitsomt og ganske skummelt. Jeg måtte til slutt be om forsterkninger (Jokke) og spørre alle naboer om de hadde sett en liten gutt med rosa Minnie Mus t-skjorte og rompa bar. Til slutt fant vi en meget fornøyd, halvnaken kar hos en nabo – der hadde han funnet seg en liten venninne og en trampoline. Gutten er tydeligvis ikke redd for å brase igjennom tornekratt!

IMAG0004

Goddag, jeg er din nye nabo - har du sett min halvnakne, møkkete transvestitt-sønn?

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)