Flisa mi!

Etter megen grubling har jeg bestemt meg for flis i hall, kjøkken og mellomgang. Bestemt meg på en måte som gjør at jeg ikke er til å rikke. Tenkte å bruke samme gråmelerte flis som på vaskerom/toalett, men det har hele tiden skurret litt. Litt for mørke, litt for blanke… Har hatt lyst på viktoriansk flis (sånn man finner i trappeoppgangene i gamle fine bygårder). Disse koster det hvite ut av øyet. Men så kom jeg over Marrakech Design i Sverige som selger marokkanske fliser i samme stil. Perfekt!

flis2

Kunne godt tenkt meg de croissantene også

Vurderer denne her, eller en med mer brunt i…

flis

Klarte å prute meg til arkitektrabatt, men det blir fortsatt 300.- mer per kvm enn den flisen vi alt syntes var dyr. For å spare inn disse pengene, tok jeg fatt i flere ubehagelige oppgaver jeg har utsatt. På pluss-siden klarte jeg på mirakuløst vis å overtale butikkmannen til å ta våre gamle baderomsfliser i retur (returfristen gikk ut for 4 mnd siden). 10 kvm flis i differanse!

Jeg hadde ikke fullt så mye flaks da jeg sto i bytte og returdisken på Ikea og prøvde å overtale returmannen å refundere en ødelagt lampe og et ødelagt putevar – uten kvittering, med munnen full av soft-is og ops! uten lommebok med legitimasjon… No go der altså. Men fikk returnert et stygt speil med ødelagt forpakning mens jeg mumlet unnskyldninger gjennom soft-is-kjeksen… så det ble 0,75 kvm i differanse. Da mangler jeg bare 35 kvm. Prostitusjon? Barnearbeid?

8 Responses

Write a Comment»
 1. Marrakech Design har så mange fine varianter! Vi ønsket oss fliser som man kan finne i gamle bygårder, og kom tilfeldigvis over MD i høst. Vi var i butikken i desember for å bestemme oss, men det ble vanskelig. Det er først nå vi har klart å bestemme oss, det ble en Voltaire-utgave. Har du sett de i virkeligheten? Fargene er litt annerledes. Anbefaler en tur til butikken i Gøteborg!

 2. Takk for tips! Tenkte å bestille noen prøver, men det blir kanskje fort dyrt? Og så ser jeg at de er 17mm tykke, så vi må finne på noe lurt mht terskler og slikt. Vi burde jo slå oss sammen og forlange mega-rabatt! Hvor mye skal dere bestille? Vi ligger an til rundt 50 kvm.

  Kanskje en tur til Liseberg/Marrakech Design hadde vært tingen…

 3. Line

  Flott hus og knallgod flisesmak!

  Vi er midt i et stort byggeprosjekt :-)
  Tiltross for at vi hverken har tatt , sett, eller gått på flisene fra Marrakesh design, så er vi vel helt sikre at det er de vi vil legge i gangen.

  Har sendt de en e-post og bedt om prøveflis på NINNI LAVENDEL. Er det noen som vet hvor lang leveringstid det er på prøveflis og bestillinger forøvrig? Leverer de til Norge – og evt til hvilken pris?

  Kjempefint om noen kunne gitt meg et raskt svar, for her går det slag i slag for tida, og jeg er redd for at det vil være lang leveringstid.

 4. Tjoho – svarer etter beste evne!

  Så snart du har betalt inn beløpet på deres konto, sender de til Norge. Det tar max en uke, så sant de har det på lager. Antar prøveflis tar like lang tid å sende. Hvis du bestiller mer enn det som kan sendes med posten kommer frakten på ca 2000,- De fortoller og ordner den biten. Norsk moms er samme som svensk moms, så det påvirker ikke prisen. men svenskekrona er jo svakere enn den norske, så du får litt rabatt der.

  Jeg kjørte til butikken i Gøteborg i dag for å se på dem. Har hørt av andre at fargene virkeligheten avviker en del fra bildene på nett, men det var ikke tilfelle for oss. For vår del synes jeg de var mye finere i virkeligheten. Dessuten får de en mye bedre look når de blir impregnert – da ser de mye ekte og solide ut.

  Bare spør mer om det er noe du lurer på!

  Mvh. Maria

 5. Ser at denne tråden er noe gammel, Men kan likevel informere om vår herlige flisebutikk på nett her: far-far.no, De fleste modellene vi har koster 1050,- pr. m2
  Vi har også et fin fint showroom i Biermannsgate 6 i Oslo.
  Mvh.
  Joachim Sandvik
  Far-far.no

 6. [...] Flisa mi! – Villa HiltonVi ønsket oss fliser som man kan finne i gamle bygårder, og kom tilfeldigvis over MD i høst. Vi var i butikken i desember for å bestemme oss, men det ble vanskelig.GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

 7. [...] Flisa mi! – Villa HiltonEtter megen grubling har jeg bestemt meg for flis i hall, kjøkken og mellomgang. Bestemt meg på en måte som gjør at jeg ikke er til å rikke.GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

 8. [...] Flisa mi! – Villa HiltonVi ønsket oss fliser som man kan finne i gamle bygårder, og kom tilfeldigvis over MD i høst. Vi var i butikken i desember for å bestemme oss, men det ble vanskelig.GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)