Rømt hjemmefra

Man blir aldri for stor til å pakke en sekk og rømme hjemmefra. Jeg gjorde det senest for en uke siden og anbefaler det på det varmeste!Impulskjøpte biletter til Nice for meg, barna og au pairen- Joachim måtte sitte hjemme med sykemeldt kne og svigermor.

Det vil si – det er ikke bare å pakke sekken når man skal ha med seg to små barn. Først måtte jeg fikse nødpass til Karin, og deretter til Magnus. Tror vi har Norges største samling nødpass – det er bare jeg som ikke har det nå. Så opp kl 02:45 for å rekke flyet.  Flyturen gikk absurd bra – eneste gang Magnus gråt var da vi skulle av flyet – FLY MER, BUHU!!! Ikke dårlig å være to år og sitte tre timer med beltet på, kun underholdt av 10 plastdyr.

Deretter tilbragte vi en uke i sus og dus hos min søster, mann og niese i Provence. Fikk helt miljøsjokk første dagen. Stekende sol, rosevin på terrassen, barn i badebassenget og fantastiskk Lunsj. Noen laget mat til meg! Jeg kunne bare sitte og ta i mot! Ingen mus, ingen maur, ingen rør som lakk eller kontakter som spraker. Normal belysning og normal romtemperatur. Gardiner i vinduene. Eksotisk!

Etter 3-4 dager kjente jeg at energien og humøret begynte å komme tilbake i min gamle skrott og da værmeldingen pekte nedover pakket vi sammen og returnerte hjem igjen med nytt pågangsmot og fornyede forsett om å gjøre det litt hyggeligere rundt oss inne mens vi venter på det endelige resultatet.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)