Full fres

Her er det ikke slik stillstand som bloggtørken skulle tilsi. Tørken skyldes først og fremst at hver ledige stund går med til angripe denne bunken med gripende lesning:

Diverse juni 2010 022

Endelig ferdig! 600 siders eksamenssensur. 10 dagers frist...

Vår største begivenhet denne måneden er at annekset er blitt både innflyttingsklart og innflyttet. Takket være IKEA mangler det fortsatt overskap og klesskap, så det er ikke noe særlig å ta bilde av pappeskekaoset inne. Men piano mangler ikke! Det ble klemt inn gjennom kjøkkenvinduet – sofaen gjennom stuevinduet.

Diverse juni 2010 015

Et enormt piano; et must i en bolig på 33 kvm

Tro mot min Carl Larsson-ide om hele familien på tunet, så har vi hatt innflyttingsfest med god mat og drikke, og morfar fikk i dag også æren av å følge sin eneste sønnesønn på sykkeltur ned til søppelkassen med en svart hundepose med egenprodusert innhold (av sønnesønnen, ikke morfaren) som han treffsikkert hadde plassert midt på tunet. Fint med noen ekstra voksne til slike meningsfulle sysler.

Ellers har hagen fortsatt å utvikle seg (eller av-innvikle seg). En tur opp på taket av uthuset avslørte et 15cm lag med løv, der det også hadde begynt å spire oppi løvet. Fint med gress på taket, men ikke på tak av papp… Klippet iherdig bort det som hang ned på taket. Spør meg ikke hvorfor jeg kastet det ned på bord med frokost + bokstabel:

Diverse juni 2010 007

Så mye hadde jeg...

Diverse juni 2010 008

... så mye ble igjen etter en tur i min supre Bosch kompostkvern.

Dessertgenerasjonen har også vært innom og frisert det som viste seg å være en steinbed innhyllet i hulderbusker. Slik så det ut før:

Diverse juni 2010 012

Min mor er et uskyldig offer! Den rosa elefantbuksen er min! Jeg påtar meg all skyld!

Og så bra ble det etterpå:

Diverse juni 2010 014

Ordning och reda. Tellekanter og rette vinkler.

Lillegartneren er med. Foreløpig er han mer til besvær ettersom han har en tendens til å bli distrahert av sommerfugler og fotballer og dermed utløser utallige leteaksjoner.

Diverse juni 2010 011

Pønsker på et nytt stilleben ser det ut til...

Vi har også rukket noen turer på stranda. 4 av 5 blåmerkede strender ligger rett ved oss, så det forplikter. Her fra dagen i dag:

Diverse juni 2010 018

Prøver å få litt luft under dobbelthake nr 3.

Og sist men ikke minst har jeg rukket å bli 1/3 av 1o0 år. Dette ble behørig feiret med en rett og slett elendig middag på Lektern (men det var fint sol og vi satt ute). Etter et par drinker på Friday’s (ja – vårt eneste kriterium var uteservering) så virket tanken på å dra hjem til tjas og mas rett og slett uutholdelig. Beslutningen om å rømme hjemmefra, ta inn på hotell og dra ut og danse ble enstemmig vedtatt etter litt overtalelse (Neeeei, vi har ikke råd, neeeei vi må bruke all vår våkne tid med barna selv om vi er sure og kjedelige) . Sannelig viste det seg ikke at vi var de aller flinkeste på dansegulvet! (også enstemmig vedtatt under evalueringen i etterkant). Jaja, resten av kvelden kan man vel tenke seg selv…

2 Responses

Write a Comment»
  1. Ronny

    Blå strender? Betyr det at alle de besøkende stemmer Høyre?

  2. Et lite apropos til 600 sider eksamen. Fra å rette og sette karakterer selv så sjekker jeg nå om andre har gode nok begrunnelser på de karakterene de har satt.
    Ellers har vi ikke skaffet oss kompostkvern, men det tror jeg nok vi trenger.

    Husk at snart ( 18 år går veldig fort) har ungene ferskt sertifikat, da blir alle hendelser i småbarntiden muntre minner.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)