Morbid budsjettsprekk…

Nuvel. Da var regnskapet for mai 2010 i boks, og vi har gått et par tusenlapper i minus. Da begynner man jo å se om det har vært noen uvanlige utgifter: Vi finner en mystisk sum som etter litt hodebry viste seg å være spleiselaget på familiens gravsten! Den var nemlig blitt for liten, og måtte oppgraderes til en større sten med plass til alle framtidige i Team Gjølle som legger seg med buken i været.

Gravsten

Hvil med stil

Hvilken budsjettkategori skal dette føres opp på?

  • “Helse”? Det er vel heller mangel på helse?
  • “Ferie?” Det kan virke ganske lukrativt av og til med evig hvile…
  • “Transport” Over til det hinsidige?
  • “Medlemsavgifter og abonnementer”?

Den endte til slutt under “Det daglige liv” (døden er som kjent en del av livet, også i regnskapstekniske termer) under posten for “Annet”, i godt selskap av Joachims lunsjbetaling. Måtte det bli lenge til vi får “glede” av denne investeringen. Kjipere årsak til budsjettsprekk skal man i allefall lete lenge etter… Men nå kan vi i allefall sove godt om natta i trygg forvissning om at vi ikke skaper logistikkmessige problemer på gravstensfronten.

One Response

Write a Comment»
  1. Ha ha ha ha! Eg må berre få sei at eg ler like godt og lenge kvar gong eg les noko her inne.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)