Flisespikkeri

Hva gjør man når man endelig har fått dobbel barnevakt for en dag? Jo, man kjører til sammen 7 timer tur retur Karlstad-Gøteborg for å se på en flis. Definitivt galskap. Eller idioti ifølge Joachim. Min flisbesettelse har antatt stadig større dimensjoner, på bekostning av startdato for kjøkkenfornying, nattesøvn og ekteskapelig harmoni. Prøver å argumentere med at dette er min eneste interiørbesettelse og at jeg derfor må få leve den ut.

Turen til Gøteborg var alt annet enn spennende – veiarbeid og dørgende kjedelig svensk landevei, med fristende tilbud av typen “Rep och Lera” (tau og leire? Takk, men neitakk). Da jeg endelig ankom Marrakech design, viste det seg at flisa var verd minst et halvt ekteskap. Den er kjempefin – akkurat sånn jeg håpet:

DSC_1360

Prøveflisen soler seg på trappa

Nå har jeg lagt inn bestilling på hele 45 kvm. Har ikke opplyst herren i huset om at den er litt komplisert å legge, og krever litt mikk med impregnering. (Men nå vet du det kjære!?)

Småtrollene koser seg i storfamilien på hytta. Karin har avslørt en arvelig belastet svakhet for iskrem:

DSC_1110

Karin spiser en halv Magnum alene. Ved nærmere ettertanke var iskrem det første hun fikk av fast føde. I motsetning til sin bror, som fikk hjemmelaget, økologisk kjøtt- og grønnsakskraftsuppe. Haha - jeg tuller ikke! Hunden spiste alt. Poden ingenting.

DSC_1185

Plaskekonkurranse mellom far og sønn. Far er nå forhåpentligvis iført snekkerbukse og jobber hjemme i huset.

God sommer til dere alle! Vi blir på hytta en stund til.

4 Responses

Write a Comment»
  1. …og den flisa der så utrolig digg ut. Skjønner godt at den er verdt både ekteskap og generell familieidyll – hehe.
    Gleder meg til å se alle kvadratene fiks ferdig – og håper du tar bildet av mannen idet han leser/oppdager at den er fordømt vanskelig å legge:))
    God fornøyelse:)

  2. Noe krevende mønster til gryteklutene. Det blir nok bare striper. Garn innkjøpt, og arbeidet er påbegynt.

  3. Sidsel

    Hei, nå har jeg sett flisen din “live” – utrolig lekker. :)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)