Statusrapport

For de som tror at jeg står og stanger hodet i en IKEA-eske, så kan jeg rapportere at vi har kommet et godt stykke framover nå.

Kjøkkengulvet er ferdig slipt og oljet, og ble så godt som nytt. Alle underskap er skrudd sammen og montert på veggen. Og i vater! (Sannsynligvis det eneste som er i vater i dette huset…). Veggene er malt et strøk. En liten time på IKEA innbrakte også resten av inventaret – vi har blitt utrolig drevne på selvbetjeningslageret. Frua har ett barn på ryggen, full kontroll på plukklistene og klarer å balansere uante mengder pølser, brus og kaffe fra kiosken i kassa. Joachim har blitt fantastisk god på å surfe på trallene bortover de lange gangene på selvbetjeningslageret og håndterer med letthet tre fullastede traller inn i heisen. Frua var mektig imponert, og fikk en ny respekt for husbonden.

Bilder kommer når jeg finner kameraet – hvorfor mangler jeg enten batteri, overføringskabel eller kamera til enhver tid? Herr Hilton klarer på mystisk vis alltid å stikke av med en av delene.

Er det forresten en faresignal når man blir yr av å se sin mann surfe på IKEA-traller?

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)