Glassveranda – i mangel på noe bedre

Ooooo! Kjøkkenet er borte, mammapermen er borte og au pairen er borte. Galematias og Herr Hilton er her fortsatt.

Nå har jeg vært på bena i 13 timer i strekk – min siste artikkel er ferdig disponsert, regningene er betalt, to vaskemaskiner er underveis, oppvasken er tatt 3 ganger, barna badet og lest for, begge badene vasket og sengen skiftet på. Magnus er sliten etter barnehagestart, sjalu på lillesøster og i opposisjon til mor og far. Karin er klengete og gråter hver gang jeg setter henne ned.

Nå har jeg liten time for meg selv til litt terapeutisk blogging. Og spising av solskinnsbolle. Som jeg vet  er Kristian sin. Som jeg vet at han kjøpte i dag. Som jeg vet at hadde det vært min og noen andre hadde spist den så hadde jeg blitt gæærn. Selvdisiplinen forlot meg etter så mye heltemodig innsats. I morgen venter jo like mange oppgaver. Hadde jeg vært alenemor hadde vel hver dag sett slik ut. All ære til dem.

Vi har hatt stor framgang på kjøkkenet den siste uka, men ikke av den visuelle sorten – bare masse ledninger og komplisert mikkmakk som endelig er på plass. I morgen ankommer etter sigende benkeplaten – FØR antatt levering! IKEA min venn – ikke en eneste skrue har manglet heller!

I påvente av progresjonsbilder fra kjøkkenet kan jeg jo underholde med litt bilder fra glassverandaen der jeg malte det slitte furugulvet før vi laget dagseng og en liten spiseplass.

glassveranda 001

Understell fra Finn (to Ikea TV-benker), madrass fra Jysk, teppe og puter fra Home Cottage og Ikea. Ca 1700,- tilsammen.

glassveranda 003

Utsikt fra lesekroken - som å sitte i toppen av et tre!

glassveranda 002

Spisekroken. Stolene fulgte med huset. Bord og duk ble redde fra en skjebne på Fretex. Kr 0,-

Her er går det til og med an å sitte midt på vinteren hvis det er masse sol!

One Response

Write a Comment»
  1. Takk for inspirasjon.
    Jeg skal innrede en glassveranda iløpet av sommeren og trengte noen ideer.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)