Kjøkken: Før og etter!

Disse bildene er tatt med halvannen måneds mellomrom. Her er det bare å beundre den fantastiske progresjonen fra totalt kaos til Kjøkken ala Bonytt!?

photo

2. juli

IMAG0020

16 august

Må innrømme at jeg begynner å bli lei. Lei av støv og skitt over alt, lei av å vaske opp etter 5 personer for hånd, lei av å lage mat i kvasikjøkken. Nå har vi toppet det hele med to syke barn med feber og grønne neser som jeg har gleden av å passe i dag. Kristian ble tatt i alvorlig grad av støvsuger-unnasluntring og gjør nå bot for seg med sin favorittsyssel; montering av IKEA-innredning:

IMAG0021

Godt man har en ung, frisk rygg!

IMAG0022

Yoga for viderekomne: Montering av skapdør i Lotus-stilling.

Når dette prosjektet er ferdig skal vi komme litt i orden og bare nyte livet en liten stund! Aldri mer pulverkaffe og posemiddag!

One Response

Write a Comment»
  1. Oj! Man ser allerede godt hvor utrolig fint det kommer til å bli! Sjekk flisene og den flotte grønnfargen på veggene – imponerende. Gleder meg til å inspisere på lørdag. (Hvis ikke snørrungene trenger ro&hvile da, selvsagt, de høres jo ikke helt friske ut (hvor er snørrsugeren når man trenger den??). Vi er der noen dager, så ikkeno’ stress)

    PS: Av posemiddager foretrekker jeg Toros lasagne. Evt. er også lys lapskaus ganske god. Haha.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)