Med kniven på strupen…

Her i huset skjer det lite før vi har kniven på strupen og tærne godt over kanten på stupet. Ukens utfordring har vært å omgjøre dette lettere uegnede utgangspunktet fra tirsdag…

IMAG0020

… til å huse årets sommerfest for Joachims jobb på torsdag…

IMAG0029.jpg

Ting skjer utrolig nok ikke av seg selv etter at man har flyttet fra mamman sin. Store mengder støvsugerposer, Jif og Zalo har gått med til metamorfosen. Absolutt hver eneste lille teskje måtte vaskes. Så også stoler, bord, skjenk, skap, vegger, dører og gulv.

Jeg husker med vantro våre lykkelig uvitende dager i vedlikeholdsfritt rekkehus uten barn. Hva brukte vi all tiden på? Det var ganske rotete og uorganisert der, og det var ikke fordi vi drev med så masse yoga, triatlon og mental utvikling. Vi drev rett og slett utrolig mye dank. Det hender jeg savner det. Det er digg å drive dank. Men akkurat nå er vi så utrolig fornøyde med oss selv, at jeg vil slå et slag for godt gammeldags hardt arbeid og svette. Det er enda mer digg å føle seg produktiv!

Hurra for træler i hendene!

One Response

Write a Comment»
  1. Utrolig bra! Så flinke dere har vært. Det der må ha tatt litt tid – - -

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)