Om å ta gleden på forskudd…

For under 12 timer siden skrev jeg dette:

“I morgen ankommer etter sigende benkeplaten – FØR antatt levering! IKEA min venn – ikke en eneste skrue har manglet heller!”

Nå står vi med dette:

IMAG0009

Noe er fundamentalt galt, selv et barn kan se det. Uten å gå inn i detaljene, for ikke å snakke om Joachims raserianfall som nok har forkortet livet hans betraktelig, så var det ikke noe alternativ å vente 6-8 nye uker på ny benkeplate. Derfor skal vi foreta en liten redningsoperasjon. Resultatet blir ikke helt 100% optimalt, men godt nok.

Etter at Joachim bombarderte IKEA-mannen med ekstremt raske og kompliserte beskrivelser av problemet, og en kompleks tretrinnsmodell for hvordan IKEA kunne fikse tabben og gi oss avslag, ble IKEA-mannen helt svimmel i hodet sitt og tilbød oss 10.000 i gavekort og full mulighet for retur – altså mer enn vårt opprinnelige forslag til avslag.

Konklusjon – vet ikke helt, men 10.000 kroner er alltid kjærkomment.

3 Responses

Write a Comment»
 1. Liv Balstad

  Kjaere Maria!

  Morsomt å lese din blogg – du skriver kjempegodt! Hva med ny karriere som skribent i KK eller lignende?

  Godt er det at du har vokst opp i hjem der det NORMALE er at det pusses opp og at mor går med en malerpensel i hånda når hun ikke underviser studenter eller lager mat! I et av hjemmene, i en viss 2.etasje, fanns det en benkeplate av samme sort som den som dere nå kjemper med. Da, för krigen,var det også leveringsvansker på IKEA. Benkeplata var lovet til uke ditt og så til uke datt i si så der 2,5 måned. Mat ble laget på et provisorium av en plate som hele tiden ramlet ned. Da jeg etter 2,5 måned dro ut til Slependen for å hente plata som ENDELIG var kommet, og det viste seg at den var utsolgt fort som lynet, brast jeg i gråt!! For å få stopp på tutinga tryllet ekspeditören fram en plate som var lovet til noen han sannsyligvis antok ikke kom til å grine. Snipp snapp snute så slutta damen å tute! Klem fra Liv

 2. 10.000 hjelper….! Håper plata lar seg fikse uten for mye fiksfakserier.

 3. Maria

  Takker for virtuell støtte fra heiagjengen! Nu går alt så meget bedre, og det er alltid trøst i felles skjebne underveis. Og Liv: Jeg har en top secret masterplan på det der altså. Den som lever får se!

  PS! Kom på at jeg trodde det var helt normalt å ha en enorm sirkelsag i stua da jeg var liten…

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)