Sinnasnekkern

Er det tilfeldig at tre personer har sendt meg tips om den nye serien “Sinnasnekkern” på TVNorge? En myndig snekker kommer og overtar skakkjørte oppussingsprosjekter som har vokst folk over hodet, parforholdet er på halv tolv og alt er grusomt. Riktignok har vårt hus i lange perioder sett langt værre ut enn det som ble vist der, og vårt hus lar seg ikke fikse med fire dagers intensiv jobbing, men Joachim sover i allefall ikke på sofaen, og ingen har slått bulker i kjøleskapet i frustrasjon. Ei heller har vi “lånt” barnas dåpspenger til å kjøpe kjøkken. Så alt i alt var det en oppmuntrende TV-kveld, og vi gir terningkast seks!

I dag har vi planlagt dugnad, og nok en gang svidd av tusenvis på stygge plastrør. Hvem har funnet ut at de skal produsere dreneringsrør i akkurat den grelle oransje nyansen?

IMAG0037

Karin planlegger plassering av drensrør med far og morfar. Morfar korrekt antrukket i dreneringsmorgenkåpe for anledningen

Nå skal Lake Gjølle temmes inn i rør, og det blir slutt på “De Tusen Sjøer” i oppkjørselen. Nærmere bestemt tre enorme dammer, og et ukjent antall smådammer – de store er ganske vakre når vannet ligger krystallklart og rolig. Ikke så vakre når Magnus og hunden har trampet rundt i dem… I tillegg skal det males, hogges, kløyves, trilles og ordnes. Dugnadslisten er lang, men vi blir 12 stykker tilsammen, så det lover godt!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Godt å høre at harmonien råder i villaen, og at ikke husets herre er henvist til sofaen. Personlig har jeg, mellom oss sagt, stor tro på særsoving. Jeg bærer på en hemmelig drøm om eget rom, fritt for snorking, herreklær på gulvet og spiker i vinduskarmen. Så kunne man heller tatt imot besøk en gang i ny og ne.

    Flott bilde, forresten! Og lykke til med dreneringen;-)

  2. Merkelig nok har vi fått tips om denne serien vi og :-) Heldigvis er vi ikke helt der!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)