Vi lader opp

Re-elektrifiseringen av Villa Hilton er i god gang, og nå har vi lys under overskap, og futt og fart i kjøleskap og kokeplater. Komfyren har antatt levering fra IKEA på mandag, men jeg AVSTÅR fra å ta gleden på forskudd denne gangen, da dette ser ut til å utløse store mengder dårlig karma, kosmisk stråling og spesialbestilt sabotasje fra Ingvar Kamprad, Kongen av IKEA.

Håndtak mangler overalt, men vi har endelig kommet til enighet om en utrolig eksklusiv variant, levert av Kongen av Design, Clas Ohlson. 299,- per tipakning.

håndtak

Enkelt og greit.

Magnus fylte 3 år i går og ble feiret med familie og venner. Vi plukket opp de værste hybelkaninene, bestilte kakelevarnse fra mormor og kjøpte inn plast, papp og pølser til alle. Min søster lo rått da jeg entusiastiske viste henne hvor flott det var blitt i gangen. Hun så nok mest på de avskrellede veggene i 4 forskjellige farger og gulvet uten gulvbelegg. Jeg glemte nemlig å spesifisere at hun måtte se opp på det flotte, nygipsede, nysparklede, nypussede og nymalte taket! Ingen gjester brakk nakken på snublerier i våre mange skjøteledninger og ingen barn maltrakterte hverandre med gjenglemte power tools. En ubetinget suksess!

Av mor og far fikk han en stor sjørøverskip, kjøpt brukt av et par smågutter på Røa via Finn.no til en brøkdel av prisen fra Sprell

TV246-BARBAROSSA

Alt man kan ønske seg når man er 3 år

Eierne av Sprell bor et steinkast unna – jeg håper de tilgir oss. Vi opererer nemlig etter kalkylen at en krone spart er en krone vi kan bruke til å sette bort litt arbeid og bruke mer tid på kidsa. Så Magnus vandrer rundt i gratis arvede bukser fra Ralph Lauren og lider forhåpentligvis ingen nød. Hvem er det forresten som kjøper Ralph Lauren-bukser til barna sine i fullt alvor? Tydeligvis en god del, siden den godeste Ralph har giddet å designe bukser i materiale som ikke tåler krabbing og som er så trange i livet at knappen aldri kunne lukkes.

Nå er det bare virketrang, arbeidslyst og selvdisiplin som hindrer oss å begynne å flytte inn i kjøkkenet!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)