En trapp i trappen!

Ojoj. Som vanlig har jeg latt meg rive med. Vi fikk leid inn litt hjelp til å legge flisene i gangen, justere noen gjenstridige dører og noe mikk med ventilasjonen oppe. For å unngå dødtid (en åpenbar uting hos innleid arbeidskraft!) så sa vi at de kunne begynne å preppe litt til malingen av veggen i gangen – den er nemlig hullete og sprukken både her og der, og det er høyt og skummelt i trappeløpet.

De syntes tydeligvis også at det var skummelt, for vips! så hadde jeg fått en trapp til i trappen:

IMAG0085

Dobbelt trappeløp - litt eksklusivt?

Denne må bort i løpet av dagen, av den enkle grunn at Kristian flytter til storebror i dag (snufs!) og neppe får noen av monstermøblene sine forbi her. Desstuen er det litt tungvint å bære barn på henholdsvis 10 og 15 kilo med bøyd rygg og smal skoføring under trappitrappen. Selv Mike Tyson hadde fått bekkenproblemer av det!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)