Extreme makeover: 396 kroner!

For to dager siden innså vi at dette rommet kanskje ikke ville falle så godt i smak hos vår kommende leieboer:

hjrønerommet 002

Ølbryggetønner burde jo være populært hos en student

hjrønerommet 001

Tja. Godt, gammeldags rot? Inkludert Joachims snøfreserdress.

hjrønerommet 003

Ah! Mine flotte, antikke kjøkkenfliser ligger i IVAR-hyllen. Resten er vel ikke så mye å glede seg over.

Rommet hadde utartet helt etter at au pairen forlot oss og etterlot mangt og meget som hennes arvtager (storesøsteren som komme i oktober) skulle få og vi brukte det som tørkerom, lager for alt som var i gangen før vi rev den, og generell dumping av alt slags tant og fjas.

Nå skulle min stefars student leie det i en måned ettersom hun ikke klarte å skaffe studenthybel. Som alle andre rom i andre etasje har det nedslitt 80-tallsparkett, bulende tapet, slitt tapet og hvitlasert tak. Vanskelig å forlange markedspris nå det i tillegg ser ut som en dynge.

396  kroner senere og mange arbeidstimer ble det slik:

hjrønerommet redigert

Vårt gamle kjøkkenbord, to søte bilder fra garsjesalg på den svenske landsbygda og splitter nye gardiner til 198 per par. Pga takhøyden kunne jeg dessverre ikke legge dem opp, så de er au naturell.

hjrønerommet 010

Verdens beste seng - HEMNES fra ja... IKEA!

hjrønerommet 011

Halvparten av sofaen står hos Kristian, men det er fortsatt plass nok. Gammelt gods fra kjellerstua pluss speil fra morsans barndomshjem.

Det ble ganske så fint, tatt i betraktning at det eneste vi kjøpte var to par gardiner fra IKEA. Bordet er det gamle kjøkkenbordet vårt som fulgte med huset, putene er fra stua, sengeteppet fra rommet vårt, og planten har sikkert bedre odds hos henne enn hos oss…

I tillegg hadde vi besøk fra barnehagen dagen før, så da fikk vi ryddet bort motorsag, malingspann, bøtte med døde snegler, tomflasker fra firmafesten og annet snacks som vel neppe inngår i Stortingets Rammeplan for Barnehagen.

One Response

Write a Comment»
  1. Dette ble jo veldig bra. Det går virkelig fremover med dere;)
    Elsker den senga , – akkurat den som SNuppa skal ha når nyrommet hennes engang blir ferdig – hehe – håper bare hun ikke har flyttet ut før den tid.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)