Lyckliga gatan

Endelig begynner vi å bli litt mindre Kampen for Tilværelsen, og litt mer Lyckliga Gatan her på Villa Hilton. Vi har fått verdens søteste leieboer fra Canada og er igjen seks personer i familien. Til tross for at Joachim nå er omringet kun av 7 personer som til hans store frustrasjon ikke har orden på mobiltelefon, nøkler eller bankokontoer, orket han å diske opp med hjemmelaget fiskesuppe mens vi pratet om politikk og religion og slikt, og i dag har jeg laget lasagna i olympisk størrelse, med oregano fra hagen.Vi har nemlig en liten oreganoskog i hagen som ikke ble oppdaget før jeg klippet plenen og det plutselig luktet italiensk av min flotte STIGA gressklipper.

IMAG0063

Karin og Shiva var på besøk hos Morfar i det lille i hagen og knuste glass og spiste potetgull mens jeg laget lasagna.

Tidligere på dagen hadde vi besøk av Mormor og hennes venninne (min ekstramamma) og da startet jeg et ambisiøst ferskensyltetøy-prosjekt.

IMAG0060.jpg

100 år gamle ferskentrær gir overraskende mye frukt!

Morsomt at folk vil reise to mil for å inspisere bruket! Særlig når de gir deg komplimenter for sprukne tak og seige banankaker.

Mens Morfar rullet rundt på gulvet med barn og hunder, i bytte mot et stykke lasagna og litt rødvin, fikk jeg syltet ferdig. 3 store glass:

IMAG0064

Det ser litt ut som et biprodukt av fettsugning, men det smaker godt. Sikkert en halv antioksidant per million kalori.

Og for å toppe dagen har jeg gjennomført den ultimate kjærlighetserklæringen: Lagt en presenning over de subus-berget utenfor inngangsdøren, så det ikke skal bli enda tyngre for min elskede å spa de siste femten tonn med subus som på mirakuløst vis skal flytte seg fra inngangsdøra vår og ned i oppkjørsel.

Sannelig fikk vi besøk av supersøstrene også, så da måtte vi vekke barna for litt ekstra kos, varme opp lasagnaen igjen og sprette en ny rødvin. Hurra for storfamilien!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Beklager så få kommentarer fra denne kanten, det betyr IKKE at jeg ikke leser. Dette er min absolutte favorittblogg når jeg trenger å le. Du skriver så bra, så artig og levende, og jeg koser meg med hvert innlegg, selv om jeg kan se at det du skriver om ikke bestandig er like koselig for dere ;-)

    Håper at alt er bra med deg og dine. Tenker mye på dere, og de fineste barna dine vet du.

    Stor klem fra Gøril

  2. Maria

    Tusen takk! Følger jevnlig med på hvordan det går med dere der oppe i barteland også vet du!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)