Marias moteblogg

Jeg bytter beite! Etter å ha lest denne utrolig velskrevne artikkelen i Aftenposten om motebloggere som ble invitert på åpningspartyer og får goodiebags. I bytte skriver de selvsagt en banebrytende og uhildet anmeldelse av seansen:

“Uansett så dro vi på Filippa K. Åh elsker elsker Filippa K. Møtte en del kule folk, så dro vi etter 40 minutter. Butikken er fantastisk fin. Tok dessverre ikke noen bilder av selveste butikken, men vi kommer omtrent til å bo der, så da får dere se masse bilder :D

Denne bloggen var min absolutte favoritt:

Gjør nå et helhjertet forsøk på ny bloggtilnærming i håp om å bli invitert til release-party i byggebransjen:

Våknet i dag tidlig og lurte på hva jeg skulle ha på meg til resease-party til Maxbo. Endte på denne comboen: Malebukse fra Flügger (150,-) i finsk fargepalett og coolt baggy snitt. Toppet det med shrinked topp fra Husker Ikke (50,-). Anti-establishment hårstrikk av spiderman-underbukse str 3 år (2 for 75,-).

IMAG0089

Bra ell?

Tok en latte med Jokke før vi gikk inn. Han er sååå cute i snekkerbuksene sine. Så gikk vi inn. Jeez! Så masse dødsbra gulvplater! Selv om de koster dobbelt så mye som på Bauhaus, så er de bare såååå bra falset! Skal klippe platinakundekortet fra Bauhaus i to ass – er bare deee dølle lokalene der ute på føckings Gjellebekk Industripark. Liertoppen lizzom…

Åh! Da venter jeg på at invitasjonene skal strømme inn så snart markedsansvarlig på Maxbo, Byggmax og Co skjønner hvilken markedsmaket det er i sosiale medier. Trenger goodie-bag med malekoster og panelmaling. Nå!

***

10 Responses

Write a Comment»
 1. Jeg fikk invitasjon til Damekveld på Montèr i Drammen. Jeg håpet på nyttig informasjon om bruk av gjærsag og andre håndfaste ting. Av invitasjonen gikk det fram at dette dreide seg kun om de feminine delene av oppussing som fargevalg. Dessuten foredrag om kosthold. Goodiebagen ville ikke inneholde sprossepensel som jeg trengte, men hudpleieprodukter. Jeg skrev en litt sur epost, men av en eller annen grunn har jeg ikke fått svar.
  Stilig bukse. Jeg har aldri hatt knebeskyttere. Det er sikkert lurt.

 2. Maria

  Er det sant? Goodiebag med hudkrem og kostholdsveileder fra Monter? Frekt! Særlig når man trenger sprossepensel!

  Buksen viste seg å bare ha tomme hull til knebeskyttere. Kanskje jeg skal tipse Flügger om behovet for en damekveld med matnyttig goodiebag?

 3. Lykke til med invitasjonene da, frøken ;)

 4. Hei Linn,

  Herlig – nå skaffer vi hverandre gjensidig trafikk til sidene våre! Kanskje blir det sjampis på meg en dag og – håper du ikke tok det ille opp :)

 5. Kult antrekk!

  Nå strømmer nok invitasjonene inn ;D

 6. Jeg måtte sjekke hvordan du klarte å få motekommentarer, og jammen hadde du lagt igjen spor. Det spørs om de forsto ironien.

 7. Fnis. Riktig fin er du;-) Er du en sånn shabby chick?

 8. Haha, dette var DEILIG lesning :-) Skikkelig bra rosablogg du har! Lurer på hva Voe og Ida Wulff ville sagt om mine brune malebukser med hjortehoder på?

  Fargekoden på linblå fra Jotun er innhentet nå, men jeg har rotet bort lappen med koden på. Skal snu et par aviser til og se i alle roteskuffene om jeg kan finne den :-)

  Ha en fin og styla søndag!
  Marie

 9. [...] 284,- i måneden på klær, hvilket må være til ekstrem skuffelse for de ivrige leserne av “Marias Moteblogg” – et av de mest søkte og leste innleggene [...]

 10. Moro å lese om folk som har litt selvironi. Vurderer selv om jeg ikke burde bytte beite… Matbloggen min gir meg ikke uendelig mange invitasjoner til fancy party’er, nei… :-S

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)