Multitasking

Dette innlegget er bare et påskudd for å skryte av egen evne til å produsere vakre barn og gjøre utrolig mange nyttige og høyverdige ting på EN OG SAMME TID.

Vi har sluttet som syvsovere. Syvsovere får jo ikke utrettet stort. Femsovere derimot, er den nye herskerklassen!

På agendaen sto det (etter en kopp kaffe og intensiv leting etter hjernen):

  • La far sove (opprinnelig sto dette strengt tatt kun på fars agenda, men han begynte å ligne en sint bjørn, så ideen framsto som stadig bedre)
  • Få Karin til å sovne igjen
  • Få i Magnus frokost
  • Lufte hund og barn
  • Kviste og sortere det enorme furutreet som ble felt i vår og bare har ligget i en stor vase i oppkjørselen

Klokken 0645 nøt Magnus frokost på en stubbe, Karin glippet med øynene i vogna, Shiva hoppet hysterisk rundt etter kvist og avkapp, og jeg økset og kvistet og halte og dro etter beste evne.

To timer senere våknet far i huset og annonserte at alle mine anstrengelser var forgjeves fordi vi bare burde dratt det ned skråningen og latt det råtne… Sukk hjerte. Brist ikke.

IMAG0078

Kubbebord og kubbestol. Kubbe-hva-som-helst i denne avdelingen av hagen. Frysepose fra Svinesund funker fint som sitteunderlag. Men kan du se hunden?

IMAG0080

Takk til Bilema som lager arbeidshansker i engasjerende farger og spennende semsket skinn. Og til kinesiske barnearbeidere som lager rosa luer som gjør småpiker ekstraordinært søte.

To timer senere våknet far i huset og annonserte at alle mine anstrengelser var forgjeves fordi vi bare burde dratt det ned skråningen og latt det råtne… Sukk hjerte. Brist ikke.

2 Responses

Write a Comment»
  1. Jeg er dypt imponert – og muligens bittelitt bekymret – over at dere gjør alt på listen din over høyverdige og nyttige ting SAMTIDIG som dere produserer barn. Sinnasnekkern må nok se etter skrantende oppussingsekteskap andre steder enn i Villa Hilton, ja!

  2. Pia

    He he, dette var en blogg etter mitt hjerte! Nå tenker jeg ikke akkurat på oppussing og sånn,men mere skrivemåten;) Her er vi for tida mer sekssovere. Mens noen som tidligere var femsovere har gått over til både syv- og åttesovere. Så det går seg til!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)