Norges mest inspirerende hjem

Interiørmagasinet Vakre Hjem & Interiør har kåret Norges mest inspirerende hjem. Forunderlig nok er det ikke vårt. Vinnerhjemmet var faktisk bare hvitt. Absolutt alt var hvitt. Merkelig hvitt, som om man hadde dødd og kommet til himmelen-hvitt. Egentlig var det ganske fint at alt var hvitt, på den måten at det var de eneste bildene jeg klarte å se i hele bladet. Vi har jo ikke strøm i stua, og leselyset derfor er omtrent som i Huset på Prærien etter kl 19.

Vårt eget hjem er for øyeblikket preget av bisarre farger og mønstere som resultat av at halve huset var dødsbo, som senere har fått følge av min mors venninnes dødsbo, og Joachims brors dødsbo. Arvede ting er jo så trendy om dagen, selv om jeg hadde foretrukket de opprinnelige eierne i levende live. Det hele sprites ytterligere opp av Joachims någet fargerike kunstsamling og barnas leker i skrikende primærfarger.

Selv vil jeg gjerne framheve mitt eget bidsrag til hjemmets forskjønnelse; et 40 år  gammelt leopardskinn fra Zimbabwe og en utstoppet kulefisk fra mine besteforeldres bryllupsreise til Egypt. Kulefisk i taklampa a er som kjent å foretrekke framfor trost i taklampa.

IMAG0041

Tatt med zoom og blitz grunnet ikke-eksisterende lysforhold også i glassverandaen

I helgen hadde vi forresten kråke både i taklampa og i spisestua. Kråka og Kristian fikk litt hysterisk anfall, Kristian ville ikke være inne og kråka ville ikke være ute. Etter å ha griset litt rundt dro den uoppfordret avsted. Noen problemer løses heldigvis av seg selv. Det gjelder ikke klesvask – skittentøyet kaller!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Utstoppet kulefisk? Kult;-) Tipper det blir finere hos deg når dere er ferdige enn i det hvite interiørinfernoet. Venter nå spent på bilde av leopardskinnet!

  2. [...] er altså mitt flotters antikke leopardskinn, arvegods fra min mormor (sammen med den beryktede Utstoppede Kulefisken fra Egypt som Joachim er så glad i – den figurerte for øvrig også i bakgrunnen av [...]

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)