På ønskelisten…

På ønskelisten står det: Nye gardiner, nytt kjøkkenbord, bokhyller, noen fine lamper og en sofa til entreen. Jeg vil dekorere! Pynte og stelle! Male og tapetsere og innrede fine rom til familien.

I stedet har jeg svidd av mine siste 10.000  kroner på dette:

IMAG0070

Subus - hva mer kan en pike ønske seg?

Og dette:

IMAG0071

For de som ikke ser forskjell, så er dette grus, ikke subus. De har nemlig forskjellige egenskaper, noe enhver flink pike må vite.

IMAG0072

Oooo! En VEDSAG! Trøster meg med at veden jeg kapper her skal gå i kakkelovnen. Men da må våre kjære lesere donere litt mer til kakkelovnfondet! Knappen er lett tilgjengelig på din høyre side!

Og det værste av alt: 2000,- betalte vi for denne tørketromlen. Og så virker den ikke!!! Fyren vi kjøpte den av virket mer og mer suspekt jo flere lystløgner han lirte av seg, men han demonstrerte jo at den virket… men ikke at den stoppet etter 15 minutter.

IMAG0073

Og da er dere alle advart i tilfelle kakkelovnsuget skulle ta overhånd og dere ser at jeg annonserer en “Meget driftssikker tørketrommel av tysk kvalitet” på Finn i morgen…

Det værste er at jeg alltid har foraktet de vi kjøpte morsans hus av – de brukte sine siste grunker på å kjøre bort pukk og sprengstein. Alt inne så ganske bedrøvelig og uferdig ut – budsjettet sprakk vel helt og så måtte de selge. Men det er vel en radikal forskjell på å bruke sine siste kroner på å anskaffe, framfor å avhende, steinmasser? Selvfølgelig er det det!

4 Responses

Write a Comment»
  1. Ikke at den kan måle seg med en ekte kakkelovn, men har du tittet på Westbospisen (classic)? Ikke så ille pris når den er på tilbud vel og merke!

  2. Det nytter vel ikke å fyre med tørketrommelen i kakkelovnen heller, sikkert. Men kanskje det går an å fyre med selgeren. (Beklager, jeg har sett “Fargo” igjen.)

  3. Kjenner til den følelsen. Her gravde vi ned 150.000 i drenering, nytt kloakkanlegg og ny elektrisk hovedkabel. Så måtte vi grave vekk flere tonn blåleire før det kunne fylles på stein og subbus på gårdsplassen. Mye penger forsvinner i de minst gøye tingene.

  4. Takk for alle oppmuntringer fra folk som kjenner den tvilsomme gleden over å begrave egne penger i grus og plastrør!

    Jeg tok skjeen i den andre hånden i dag og ringte tørketrommelmannen for tredje gang. Sannelig beklaget han oppriktig (innimellom et par underlige historier) og skal ringe meg i morgen angående en ny tørketrommel! Så jeg lever i håpet!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)