Verdens ekleste gryteklut

I avdelingen for Internasjonale Nyheter, kan jeg melde om at jeg er eier av verdens ekleste grytekluter.

IMAG0027

Seig og hullete. Dobbeltæsj!

Da jeg var så heldig å vinne en Give Away fra Bestemors Hage, tenkte jeg at de skulle innvies med det nye kjøkkenet. Som ekstraservice ble grønnfargen til og med spesialutvalgt for å matche fargekoden på kjøkkenveggene!

Men det nye kjøkkenet ble jo stadig utsatt, og de gamle gryteklutene ble stadig eklere. Jeg kunne jo ikke bruke de fine nye på skakkjørte kvasikjøkkenet på vaskerommet, så det var bare å holde ut. Nå er de endelig innvidd!

IMAG0059.jpg

Ekte håndtverk - ittno knussel!

Man blir ekstra glad i bruksting som har en liten historie bak seg. Tusen takk til Åshild!

One Response

Write a Comment»
  1. Gratulerer med innvielse av nytt kjøkken. Det var nok lenge etterlengtet.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)