Bloggsvime

Det har vært dårlig med oppdateringer denne uken. Dette skyldes dels at jeg har brukt store deler av uken på å virre rundt på artige kontorer av typen Skatt Øst, immigrasjonsavdelingen til Onkle Politi og alt annet som skal til for å etablere et nytt menneske i et nytt land.

Dels skyldes det at all ledig tid har gått med til å ferdigstille barnerommet. Det ble innviet i kveld, og vil dokumenteres separat litt senere. Det føles veldig voksent og litt rart å ha et ordentlig barnerom. Så langt har vi hatt mer familierom med oss, unger og bikkjer i skjønn forening.

Retusjert

Barnerom underveis.

Det tar overraskende lang tid å male dobbeltkoblede vinduer. Å male et vindu med med fire felt tilsvarer 12 av de vinduene vi hadde i forrige bolig, dvs fler enn hva det fantes av vinduer i det forrige huset. Til sammen har jeg malt tilsvarende 18 husmorvinduer på barnerommet!

Og til sist skyldes det at jeg har blitt psyket ut av alle de lekre hvite interiørbloggene med flotte bilder. Mine bilder er så gustne i sammenligning, og det har alltid sneket seg minst en skitten sokk, tre hybelkaniner og en halv plastgiraff på alle bildene. Hvordan klarer alle disse menneskene (damene?) å ta så proffe bilder? Jeg tar meg i å ønske meg et speilreflekskamera – men jeg mistenker at hovedfeilen står bak kamera…dusten alltid har kameraet innstilt på autofokus og tar alle bilder i bredbent benstilling.

Jeg lover bot og bedring!

6 Responses

Write a Comment»
 1. Liv Balstad

  Hei Maria!
  Her sitter jeg på MIN idyll – torpet Norsnäs – 2.5 km på skogsbilveg fra naermeste fastbebyggelse – og med dertil bom! Så det så! Vi har bygd på med alle moderniteter som det heter her til lands, har 190 kvm gulvplass å boltre oss på og trives utmerket. Legg til badebrygge og sjöutsikt så forstår du hvorfor vi sitter her oktober ut. Siste badet ble dog tatt for en halv måned siden.

  Men nå baerer det til Oslo – vinterhiet venter. Ny leilighet i Gaustadveien 23 blir det – ferdig i begynnelsen av mars. Vi skal flytte fra NB Bays vei. Derfor dette tilbud: Er dere interessert i en EKTE shabby chic-kommode (med Sörlandsopprinnelse) som som vi ikke har plass til? 3 store skuffer, nyrennesanse hvitmalt og bruktspor. Litt avhövling og voksing av skuffene så skulle den også romme “rätt så mycket”. Si fra på min mail, så avtaler vi evt. overföring til Slependen.

  Klem fra Liv

 2. Bloggen din er en av de aller beste. Jeg foretrekker hverdagsrealisme mer enn hvite vegger. Jeg har også et inntrykk av en del sopes vekk til ære for fotograferingen.

 3. Sidsel

  Hei Maria – du er kjempeflink til å ta flotte bilder! Og det er 1000 ganger mere interessant å se bilde med en plastgiraff eller en hundesnute enn det er av de striglete bildene av noen glatte oppsatser som står på et bord til ingen nytte – hva i all verden skal de med det?? Nei, bloggenbildene dine viser real life – forsett med det! Blir det noen trening med vofsen i alt dette da? :)

 4. Maria

  Takker og bukker for disse oppmuntrende ord! Kan også informere om at det faktisk sopes unna ting før jeg tar bilder også… jeg har bare så enormt mye mer å sope sammenlignet med hvitt&pent-mafiaen. Fotografen som tok bilder av oss til Dagbladet-reportasjen var så vennlig å foto-shoppe bort de svarte tærne på Karins rosa strømpebukse!

  Ja takk til kommode! Vi har arvet til sammen 7 stykk MALM kommode fra Ikea, så de kan gjerne byttes ut med noe litt mer engasjerende, uten den evinnelige folierte overflaten.

  Ellers må jeg innrømme at det blir null trening på hunden om dagen, men hun får seg i allefall noen turer og har jo bra med action på hjemmefronten ellers.

 5. Liv Balstad

  Hei igjen!

  Jeg tar kontakt når vi er i Oslo!

  Hilsen Liv

 6. Enig med gjengen. Bloggen din er super. Ja til virklighet!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)