Breaking News fra Villa Hilton

Nå står ikke verden til høstferien. Team Gjølle (og Statsbudsjettet) er førstesidestoff i Dagbladet i dag: “Dette må du vite om DIN NYE ØKONOMI!”. Til dette kan jeg si at DIN NYE ØKONOMI blir nøyaktig lik DIN GAMLE ØKONOMI!

Dagbladet

Familien Hvermansen poserer som norsk gjennomsnittsfamilie. Ca 1000 bilder fra fotograf som til slutt lå inni hekken og viftet med en Max Mekker-bok.

Dagbladets forbrukerøkonomer gikk igjennom økonomien vår og konkluderte med at vi ville gå litt over 4000,- i pluss neste år, men at dette nok ville spises opp av inflasjon og prisstigning. Definitivt førstesidestoff. Omtrent på høyde med artikkelen på side 32; “Aldri mer tyggistrøbbel”.

Grunnen til at vi ble kontaktet var det vi hadde skrevet på nettsiden her om dårlige støtteordninger for vannbåren varme, men det ble det desverre lite fokus på. Ellers har vi lite grunn til å klage over småbarnsfamilienes trange kår. Riktignok lever vi på ekstremt stramt budsjett , men det er jo helt selvvalgt.  I snitt dette året har jeg brukt 284,- i måneden på klær, hvilket må være til ekstrem skuffelse for de ivrige leserne av Marias Moteblogg” – et av de mest søkte og leste innleggene her!

Et halvt månedsbudsjett gikk jo med til innkjøp av malebukse, men det var en topp investering som jeg skal iføre meg nå, i kampen mot halvmalte lister på barnerommet. Noe må man jo bruke mammapermen til mens barnet sover. Hun må nok sove ganske mye hvis planen om å få dette ferdig til i morgen skal holde.

IMAG0151

To vinduer og en dør mangler første strøk. Alt mangler andre strøk.

Den godeste Sigbjørn J. må gjerne ombestemme seg og donere noen millioner til for oppussing av barnerom i SEFRAK-listede hus i Bærum. Beløpet vill gått uavkortet til håndtverkere, slik at mor kunne begynt med med hekling og scrapping eller hva man nå egentlig skal bedrive mens man har mammaperm.

4 Responses

Write a Comment»
 1. Sidsel

  Oj, jeg kjenner en kjendis!! Artig :)

 2. Herlig blogg, dere har herved fått en ny fast leser i meg. :-D

  Holder på med oppussing selv, så her var det mye inspirasjon å hente. Morsomt skrevet også!

 3. Nå har jeg lest igjennom HELE bloggen, and I love it! Vittig, morsom, og utrolig likt kaoset som har hersket hos oss til tider, dog i myye mindre grad;))

  Lykke til videre, skal reklamere for bloggen deres på Fæisbukk og min blogg, så det blir noe kronasjer på dere! :D
  Skulle gjerne bidratt selv, men barnerom er neste på agendaen her og trenger hver stakkars krone vi kan hoste opp..

  Lykke til videre!!!

 4. Vi håper at denne nye kjendistilværelsen fører med seg penger til både kakkelovn og bryggehus!

  PS! Etter fire omganger med gulvsåpe foretok vi et forsøk med kaffe/juice/tomatsaus osv på flisene, resultatet var nedslående! Så i kveld prøver vi noe nytt! Takk for tips!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)