Charterfeber

Vi har bestilt en ferie som for fem år siden ville framstå som marerittferie nummer 1: Charterfly til en relativt sjarmløs destinasjon (navnet til tross; Sharm el sheik…). Vi klappet villt og begeistret over hotellets barnevennlighet med barnebasseng, plastsklier, bamseklubber og alt vi alltid har skydd. Penger vi før ville brukt på aktiviteter og opplevelser er nå brukt på å oppgradere hotellrommet, og ikke en eneste lille utflukt er planlagt. For å toppe det hele har vi bestilt “all inclusive” slik at vi er avskåret fra noen som helst kulinarisk variasjon. Teoretisk sett trenger vi ikke bevege oss mer enn 200m på åtte dager. Men for en lykke:

Hotel_7399_I_0195937

Jeg nærer nok et litt for stårt håp om å få ligget på denne solstolen og lest en bok...

Det eneste som står på plakaten er sand og sol, lek og moro – litt voksentid på balkongen etter at barna har lagt seg og kanskje en liten times massasje for undertegnede. Jeg begynner nemlig å bli veldig god på teoretisk SPA etter å ha siklet over allskens brosjyrer uten noensinne å hatt tid eller penger til å prøve. Tror jeg trenger bittelitt egentid, etter nylig å ha signert et registreringsskjema på treningssenteret med “Mamma”. Jeg mener bestemt å huske at jeg hadde et eget navn en gang i tiden?

5 Responses

Write a Comment»
 1. Aiaiaiai – og skrekk og gru.
  Charter og all inclusive – fysj og fysj – med avsky i blikket leser jeg dine feriebetroelser – og krymper meg.
  Hva?
  Neida – jeg skammer meg mest fordi jeg har vært inne og snust på slike reiser jeg og – og de frister nettopp fordi egeninnsatsen er ikke-eksisterende.
  Man setter seg på et fly, også en buss og vips et hotell – med mat – og man bader og soler seg – koser seg – og får vaska etter seg.
  Det blir mer og mer fristende for hvert år som går – I know::))
  Kos dere:)

 2. Pia

  He he, kjenner meg igjen….Nå er liksom bamsebuffeter og svenske aktivitetsledere helt topp!
  Har en drøm om en gang å ta med hele gjengen til Tanzania. Og vi skal få det til – om noen år…
  Sharm el Sheik er helt greit – dra på “ørkensafari” og lar som om det er the real thing. Men vær forberedt på at de stopper kamelene midt i ørkenen og skal ha dere til å kjøpe noen armbånd til en ikke helt billig penge…;)

 3. Charter er sutalaust. Møt opp på flyplassen og så er resten ordnet. Det er jo ikke nødvendig å delta på noe annet felles.
  Litt misunnelig. Sol og varme hadde gjort seg nå. God tur.

 4. Sutalaust! Flotters med tradisjonsrike, norske ord om nymotens crap. Nå føles all inclusive straks bedre :)

 5. Anne Mette

  Velkommen etter. Vi har bestilt tur til samme sharm (løse….?) sted. All inclusive. Krysser armer og bein for noen sammenhengene minutter i FRED og RO i en solseng, mens kidsa hiver innpå all den “gratis” isen de orker. God tur! :-)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)