Farvel til fjorten farger

Endelig er siste del av entreen malt! Nedskrapet grårosa, burgunder, grønn, to gråfarger, oker og mine egne tre fargeprøver har prydet gangen i over en måned. Nå er alt blitt en varm fin hvitfarge – tre strøk måtte til, alt for hånd med pensel.

IMAG0184

Ok, dette var et dårlig skrytebilde. Dårlig lys, sliten dør, strømkabel på snei, og gardiner som åker på fyllinga snarest!  Nå mangler:

- Alt listverk

- Restaurering av trapp, inkludert gelender

- Strøm (varme og belysning)

- Skap og innredning

Pyttsann! Blir storfornøyd så snart skapene kan tas i bruk. Fem personer og stor hund uten noe som helst oppbevaring anbefales ikke!

Solidarisk som han er, har Magnus bidratt med å “jobbe litt” – ved å lage flaggermus og elefanter av dekkpapiret (?) og myrde to lamper med skrutrekker. Sannlig fant han ikke en ildrød tusj og fargela 2 kvadratmeter vegg (jeg overdriver dessverre ikke)  da vi spiste middag hos noen venner i dag. Et klassisk tilfelle av “Nå var det mistenkelig stille her”. Heldigvis hadde disse vennene sine egen tre år gamle Magnus, som hadde bidratt med litt blått oppi alt det røde. Utrolig nok ble det ganske bra med intens skrubbing med Jif, rødsprit og Lano.

2 Responses

Write a Comment»
  1. Syns det ser fint ut eg :) Fint med så høg dør! Skulle ønske me hadde såpass takhøgde :) Hilsen Grete

  2. Liv Balstad

    Den “ekte” shabby chic-kommoden kan hentes en dag det passer. Vi er borte mandag,tirsdag og fredag kveld denne uka, og opptatt mandag den 15. kveld og onsdag den 17.kveld hva vi vet nå. Relativt stort, lavt og blankpolert palisander bord, som er for stort i den nye leiligheten, finns også om herskapet önsker å blande inn litt “retro”. Si fra hvilken tid som passer på tlf +46702486330.

    Hilsen fra Liv

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)